Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Hocam eskiden bu oluyordu hatta aşağıda göz işareti çıkıyordu ona basmadıkça karşı taraf görmüyordu. Şimdi o göz işareti çıkmıyor.

Göz işareti mesajı okundu/okunmadı içindir...

Sen yukarda hikayelerin okunduğunu karşı taraf bilmesin diye sormuşsun...

2 ayrı fonksiyon bunlar.... karar ver

Şarja taktığın zaman otomatik güç moduna alan veya telefonu kullanmadığında güç moduna alıp kullanırken otomatik kapatan şarj 100 olunca bildirem veren bi tweak vardı ios 13.3 için adı nedir
[automerge]1583071923[/automerge]
ios 13.3 cihazıma ınc0ver ile Jailbtrak yaptım ama bir türlü bigboss reposunu ekliyemiypeum neden :(

10 tane instagram hesabım var ama instagram uygulaması en fazla 5 hesaba izin veriyor. Rocket kullanıyorum ama orada da bu sayıyı arttıramadım. Buna tweak var mı?

Merhaba arkadaşlar.Bluetooth kulaklık şarj yüzdesini gösteren program veya tweak var mı bildiğiniz?Gösterge pil göstergesinin yanında olandan arıyorum.İos 13.3 İp7+ unc0ver jb cihaz.Denediğim:AutoBlue,BTPower olumsuz.

Tweak: Slices 3 deneyin
tavsiyen üzerine kurdum ama yüklediğime pişman oldum ekranı bug'ta bıraktı, respring falan da yapmakta dahi zorlandım :(
Hayırönceden rockette vardı bu özellik ama artık yok :( slices alternatifi başka birşey varsa çok sevinirim

Göz işareti mesajı okundu/okunmadı içindir...

Sen yukarda hikayelerin okunduğunu karşı taraf bilmesin diye sormuşsun...

2 ayrı fonksiyon bunlar.... karar ver
Anlatamadım galiba. Göz işaretine basmadıkça karşı taraf görmez baktığını hikayelere. Bu sadece mesaja özgü bir şey değil. Aynı şekilde durumlarda da çıkardı bu işaret. Şu an çıkmıyor. ios 13 kullanıyorum acaba o yüzden mi ?

12.4 için sağlıklı çalışan bir terminal var mı? Yada deb.
Charizdeki sağlıklı çalışmıyor.

Arkadaşlar statubara sessiz ikonu ekleyen tweak varmı? Önceki sürümlerde muteicon opennotifier ile güzel çalışıyordu.. Malum bazen telefonu sessizde unutuyorum ve yürürken çağrıları kaçırıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cydia içinden MTerminal diye arat ve direk kur... yukardaki repo zaten eklidir...

MTerminal 1.4.6 yükle
Hocam yükledim ama ekrana düşmedi. Newterm vardı önce onu kaldırdım. Oda kalkmadı. Cydia da mterminal var new term yok. Ekranda tam tersi :/

Geri