Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Arkadaşlar iPhone 8 Plus kullanıyorum ve sanal home tuşu var ya çentiksiz modellerdeki ekranın altında düz çizgi, tweak ile onu kullanıyorum fakat saydamlaştırmak şeffaflaştırmak gibi bir işe yarar tweak var mıdır dostlar?

Whatsapp duruma uzun video paylaşma varmı ? varsa reposuyla beraber paylaşırsanız memnun olurum.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Twitter ile ilgili bildiğiniz güzel işe yarar tweak var mı her şey olabilir.

respring reboot safe moda geciren uygulama hangisiydi kapama tusuna basili tutunca direk kapat cikmiyordu bu secenekler cikiyordu

Arkadaşlar sordum ama kimse cevap vermedi...tekrardan sorayım belki bileniniz vardır. Telefon ile konuşurken dinlediğim müzik kesilmesin arka fonda hafifçe çalsın istiyorum böyle bir tweak varmıdır?

Arkadaşlar sordum ama kimse cevap vermedi...tekrardan sorayım belki bileniniz vardır. Telefon ile konuşurken dinlediğim müzik kesilmesin arka fonda hafifçe çalsın istiyorum böyle bir tweak varmıdır?
telefon görüşmesi esnasında müzik uygulamasından tekrar müziği devam ettirirseniz oluyordu kendiliğinden. O şekilde deneyebilir misin?

Merhaba arkadaslar. Siriyi hey siri diyerek uyandiriyoruz ve sorumuzu soruyoruz. Tekrar sormak ocin yine hey siri demek gerekiyor. İstedigim, heybsiri diyip sorumu sorduktan sonra cevabi verdikten sonra tekrar soru alma moduna kendisi gecmesi hey siri demeden, karsilikli konusabilirsiniz araliksiz, cok yalnizimda

%99 Downloading.....

Callmagic sende çalışırmı bilmem

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba, statusbar tweaklerini kurduğumda ana ekranda(homescreen) değişiyor fakat kilit ekranında(lockscreen) değişmiyor. Bunu düzeltecek bir tweak var mı?

Arkadaşlar 3 tweak soracağım. Birincisi dock u iPhone x teki gibi oval yapan tweak? İkincisi jailbreak gizleme yani banka uygulamaları için. Üçüncüsü de sadece 3. Parti klavye kullanmak istiyorum. Yani şifre falan girerken sistem klavyesi çıkmasın. Teşekkürler şimdiden.

Arkadaşlar 3 tweak soracağım. Birincisi dock u iPhone x teki gibi oval yapan tweak? İkincisi jailbreak gizleme yani banka uygulamaları için. Üçüncüsü de sadece 3. Parti klavye kullanmak istiyorum. Yani şifre falan girerken sistem klavyesi çıkmasın. Teşekkürler şimdiden.

2. sorun için Liberty lite kullanabilirsin, bende tüm bankacılık uygulamalarında işe yarıyor

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

selam arkadaşlar
rehberdeki kişileri sola çekince arama,sağa çekince mesaj atma tweak ı vardı eskiden
bunu yapan ios 13 için tweak var mı ?

Komple Engelleme için
-Telefon (Callblocker iş görüyor)
-Whatsapp (engelleme yapabiliyorsunuz)
-Sms ve İmesage için ne yapılabilir
Yani eskiden vardı İblacklist tarzı bi tweak yok mu acaba?

Komple Engelleme için
-Telefon (Callblocker iş görüyor)
-Whatsapp (engelleme yapabiliyorsunuz)
-Sms ve İmesage için ne yapılabilir
Yani eskiden vardı İblacklist tarzı bi tweak yok mu acaba?

Rehberden engelleyebiliyor olmanız lazım

Checkra1ın ile jb yaptım 7 plus 13.3
çözünürlüğü değiştirebileceğim güncel tweak repo ve adını verir misiniz?
Forumda arayıp baktım bir kaç tane var ama emin olamadım.
Ayrıca bana tweak ler önerir misiniz ?

Checkra1ın ile jb yaptım 7 plus 13.3
çözünürlüğü değiştirebileceğim güncel tweak repo ve adını verir misiniz?
Forumda arayıp baktım bir kaç tane var ama emin olamadım.
Ayrıca bana tweak ler önerir misiniz ?

Çözünürlük tweaklerine veya çözünürlük değiştirecek ayarlar ile bence hiç elleme...

System-Info tweaki kurduktan sonra , ayarlar>genel>bilgi ekranından değiştirenler olmuştur ama sağlıklı bir sonuç alamamışlardır..

2. Soru için Uyumlu Tweak listesi konusuna göz atın..

safari için yapılmış dark mode var 12.4 deyim. eclipse ve noctis ile harika karanlık mpdu yapılıyor ama bazı can sıkan hataları oluyor mesela resimlerde siyah gözüküyor falan

Geri