Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

xen htlm tweakı vardı bi tane ekranda duman bırakıyodu dokundukca neydi ismi

arkadaşlar bu whatsappta karşı taraf mesajı siliyor ya, silinmesine rağmen onu gösteren bi tweak var mı?

Arkadaşlar cümleten hayırlı akşamlar
Bana zaman ayarlı sms gönderme tweak lazım telefonun böyle özelliği varmı bilmiyorum bulamadım bildiğiniz tweak varsa yardımcı olursanız sevinirim 👍

Arkadaşlar cümleten hayırlı akşamlar
Bana zaman ayarlı sms gönderme tweak lazım telefonun böyle özelliği varmı bilmiyorum bulamadım bildiğiniz tweak varsa yardımcı olursanız sevinirim 👍
kestirmeler uygulamasında otomasyonla sms gönderme var ama hiç denemedim bi dene istersen

Merhaba arkadaşlar sessiz moda alma switcher’ım bozulmuş bulunmakta. Yaptırana kadar denetim merkezine sessiz moda almayı sağlayan bir mod ekleyen tweak var midir? EzCC ve CCmodules baktım ancak onlarda sanırsam yok. Yardım ederseniz çok sevinirim..

Merhaba arkadaşlar sessiz moda alma switcher’ım bozulmuş bulunmakta. Yaptırana kadar denetim merkezine sessiz moda almayı sağlayan bir mod ekleyen tweak var midir? EzCC ve CCmodules baktım ancak onlarda sanırsam yok. Yardım ederseniz çok sevinirim..

Mute module tweakı vardı fakat reposundan kaldırılmış.

Ccmodules+ccsupport
Bigboss ta ücretsiz..

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

iphone 5 ios 10.3.3 h3lix jailbreak kullanmakta oldugum cihazıma youtube indirmek istiyorum ios 11 alt sürümü oldugum için indirmeme izin vermiyor. Appstore da alt sürüm uygulama indirebilmem için tweak var mı?

Geri