Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

iphone 5 ios 10.3.3 h3lix jailbreak kullanmakta oldugum cihazıma youtube indirmek istiyorum ios 11 alt sürümü oldugum için indirmeme izin vermiyor. Appstore da alt sürüm uygulama indirebilmem için tweak var mı?

Appstore++ tweakı

hocam appadmini sorunsuz kurdum ama appstore da uygulama sayfasına geldiğimde alt sürümü bulamıyorum ne yaptıysam :/

Uygulama yanında open yazılı yere basılı tutun
be4d09609964234cb0bec633f871e8ef.png

Uygulama yanında open yazılı yere basılı tutun
be4d09609964234cb0bec633f871e8ef.png
üstadım sanırım bir yanlış anlama oldu... ben youtube yi cihazıma indiremedim yani appstore da baktığımda "open" değil "install" yazıyor ve ona uzun bassam da birşey çıkmıyor bu arada tekrarlıyorum "iphone 5" cihazımdan bahsediyorum ben.

üstadım sanırım bir yanlış anlama oldu... ben youtube yi cihazıma indiremedim yani appstore da baktığımda "open" değil "install" yazıyor ve ona uzun bassam da birşey çıkmıyor bu arada tekrarlıyorum "iphone 5" cihazımdan bahsediyorum ben.

Youtubeyi İndirmeyeceksiniz ikona basılı tuttuğunuzda sürüm düşürme ekranının açılması gerekiyor ve siz youtubenin eski sürümünü yükleyeceksiniz cihazınızda çalışması için.
Appadmin tweakını cihazınızdan kaldırın ve Link den appstore++ tweakının sürümünüze uygun olan deb sürümünü indirin filza ile yükleyin ve aynı işlemi onun ile deneyin

Aynı apple id ile başka bir cihaza indirin, bu sefer bulut çıkacak ordan eski versiyonu indireyimmi diye sorar.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar tweak kurulumu sonrası yeniden başlatma yerine direk çıkış yapabileceğimiz bir tweak vardı bir türlü hatırlayamadım hangisiydi o
[automerge]1575199248[/automerge]
Konuyu buraya taşımışsınız iyi hoşta bi çözüm olmadı

Son düzenleme:
Arkadaşlar tweak kurulumu sonrası yeniden başlatma yerine direk çıkış yapabileceğimiz bir tweak vardı bir türlü hatırlayamadım hangisiydi o
[automerge]1575199248[/automerge]
Konuyu buraya taşımışsınız iyi hoşta bi çözüm olmadı

Merhaba,
DismissProgress işine yarar. Tweak’i kurduktan sonra her yüklediğin eklenti sonrası sağ yukarıdaki close tuşunu kullanarak respring yapmadan devam edebilirsin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaslar auto location diye tweak vardi ama eskide kaldi guncellenmedi onun alternatifi varmi. Otomatik lokasyon acilip kapanma yani

%99 Downloading.....

Merhaba,
DismissProgress işine yarar. Tweak’i kurduktan sonra her yüklediğin eklenti sonrası sağ yukarıdaki close tuşunu kullanarak respring yapmadan devam edebilirsin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cydown kullaniyosan onun ayarlarinda da var.

%99 Downloading.....

Hala kullanan var mıdır bilmiyorum ama

Facebook’tan video indirmeye yarayan tweak var mı ? Social Downloader hata veriyor DLeasy da çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar. Docku yukarı çekince tüm açık uygulamaları küçük küçük ekranda gösteren tweak adı ne idi teşekkürler.

Selamlar arkadaşlar, bir ara telefon ile konuşurken dinlediğim müzik kesilmedi ve arka planda kısık ses ile devam etti. Sonrasında ise bu birdaha olmadı. Bunun için bir tweakk varmıdır?

Geri