iphone 5 ios 10.3.3 h3lix jailbreak kullanmakta oldugum cihazıma youtube indirmek istiyorum ios 11 alt sürümü oldugum için indirmeme izin vermiyor. Appstore da alt sürüm uygulama indirebilmem için tweak var mı?
Appstore++ tweakı
iphone 5 ios 10.3.3 h3lix jailbreak kullanmakta oldugum cihazıma youtube indirmek istiyorum ios 11 alt sürümü oldugum için indirmeme izin vermiyor. Appstore da alt sürüm uygulama indirebilmem için tweak var mı?
appstore++ tweak i de 11 versiyonu olmamı istiyor o nedenle o tweaki yükleyememiştim
hocam appadmini sorunsuz kurdum ama appstore da uygulama sayfasına geldiğimde alt sürümü bulamıyorum ne yaptıysam :/App admin tweakını deneyin sürüm uyarısı verirse eğer app admin sürüm düşürün.
hocam appadmini sorunsuz kurdum ama appstore da uygulama sayfasına geldiğimde alt sürümü bulamıyorum ne yaptıysam :/
üstadım sanırım bir yanlış anlama oldu... ben youtube yi cihazıma indiremedim yani appstore da baktığımda "open" değil "install" yazıyor ve ona uzun bassam da birşey çıkmıyor bu arada tekrarlıyorum "iphone 5" cihazımdan bahsediyorum ben.Uygulama yanında open yazılı yere basılı tutun
![]()
üstadım sanırım bir yanlış anlama oldu... ben youtube yi cihazıma indiremedim yani appstore da baktığımda "open" değil "install" yazıyor ve ona uzun bassam da birşey çıkmıyor bu arada tekrarlıyorum "iphone 5" cihazımdan bahsediyorum ben.
Konum servisini kontrol merkezine eklemek için tweak
Arkadaşlar tweak kurulumu sonrası yeniden başlatma yerine direk çıkış yapabileceğimiz bir tweak vardı bir türlü hatırlayamadım hangisiydi o
[automerge]1575199248[/automerge]
Konuyu buraya taşımışsınız iyi hoşta bi çözüm olmadı
Merhaba,
DismissProgress işine yarar. Tweak’i kurduktan sonra her yüklediğin eklenti sonrası sağ yukarıdaki close tuşunu kullanarak respring yapmadan devam edebilirsin.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cydown kullaniyosan onun ayarlarinda da var.
%99 Downloading.....
Hangisi ?
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba arkadaşlar. Docku yukarı çekince tüm açık uygulamaları küçük küçük ekranda gösteren tweak adı ne idi teşekkürler.
Çok teşekkürler tam da bu imişNewGridSwitcher
Eğer yanlış anlamadıysam
Sent from my iPhone using Tapatalk
merhaba
whatsapp profiline kimin girip baktığını öğrenebileceğim bir tweak var mı ?