Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Şu status bar’daki şarj yerinde gerçek şarjı gösteren var mı? Mesela 60%’da takılı kalıyor 15 dakika, 1 dakika içinde 15% falan gidiyor. Öyle

Arkadaşlar ios 12 için 3dtouch tweaki varmıdır?
Konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden özür dilerim tweak istek bölümüne açmak istediğim de yetkiniz yok diyor.

Şu status bar’daki şarj yerinde gerçek şarjı gösteren var mı? Mesela 60%’da takılı kalıyor 15 dakika, 1 dakika içinde 15% falan gidiyor. Öyle

Tweak kaynaklı değil yaşadığın sorun.
Cihazını uncover ayarlardan restore rootfs sekmesini açıp restore yap ve tekrar jb yap.
Crack repo ve tweaklardan uzak dur.

Repoyu atabilirmisiniz deneyeyim
[automerge]1569852718[/automerge]
Sanırım o çalışmadı denemistim shutter depth contoler formda bakmistim ucretsiz calisan var sa yardimci olabilirsiniz 12.4 icin

Sanırım geliştirici tweaklerini piyasadan çekmiş hocam Aperturize yine tek ele düşmüş gibi görünüyor.

denetim merkezinden wifi yi kapatmaya basınca geçici olarak değilde temelli kapatacak bi tweak var mı acaba?

Arkadaşlar arkaplanda indirmeler bir süre sonra iptal oluyor veya program kapanıyor bunu engellemenin bir yolu veya tweak varmı

Beyler ( Liberty lite ) tweak nerden yükleyebilirim veya buna benzer başka bir tweak önerebileceğiniz

Son düzenleme:
Geri