Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

@Baskan1 ustam sanırım sağ kööşesin üstte kalp iconu olacaktı ona tıklayınca 5-7 gün reklam derdinden kurtuluyoruz bildiğim kadarıyla

@ANKARALI

Telegram++

Repo: beta.unlimapps.com

Son dönemlerde nedir çalışıyor mu net bilgim yok.

Alternatif olarak Telegramer adında bir tweak vardı fakat telegramın verdiği bi update ile pasif duruma getirmişti tweaki. Geliştiricisi ne oldu yaşıyor mu bilmiyorum.

Denemek istersen;

@daRkneSs ustam telegram ++ yüklü ama ayarlarında öyle bir seçenek göremedim

Diğer tweak deb dosyasını yüklersem büyük sıkıntı olurmu diye çekiniyorum.

@Baskan1 ustam sanırım sağ kööşesin üstte kalp iconu olacaktı ona tıklayınca 5-7 gün reklam derdinden kurtuluyoruz bildiğim kadarıyla

Ben reklam demiyorum sponsor u engelleme diyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@ANKARALI Geliştiricinin 31 Ekimde yaptığı açıklama şöyle;

Edit (10.31.2017) Updating and continuing this work was completely canceled Notice ! I'll publish the code download link soon. • this is developer ID so you can ask question in telegram @arefttt

Kısa sürede yayınlayacağını söylüyor.

BigShot tweaki gibi ekranı yukarıdan aşağıya tümüyle ss alabileceğimiz 10.2 ile uyumlu tweak var mı?

@ensgny94
BigShot 10.2'de çalışıyor

8a54796ec9901a47f6e08411a7bcb566.jpg

---@--işareti ile cevaplayın

ekran görüntüsünde çıkan sesi kısan tweak var mı fotoğraf çekiyormuşum gibi oluyo

@Doğu Snapper 2 tweakinin normal mode isimli moduyla ses çıkmadan dilediğin şekilde kırparak ekran görüntüsü alabilirsin.

burada isimlerin yanlarına kişilere kaydettiğimiz fotoları ekleye bilir miyiz

Ekli dosyalar

• IMG_0168.JPG
    IMG_0168.JPG
    64.5 KB · Görüntüleme: 48
@efsane6 hocam ekledim de mesajlar uyglamasına girince ismin önünde resmini gösteren bi tweak filan varsa hoş olurdu benim için

@baskan1 super recorder artık cracklisi çalışmıyor diye biliyorum. satın almak gerekiyor

cihazı sessize aldığım zaman belirtiğim kişilerde sesli olmasını istiyorum öyle tweak var mı

Merhaba ,
İphone 4s için sürekli ekranda kalan ve android deki gibi geri home ve appswitcher tuşları olmasını sağlayan bir tweak vardı önceden.. cihazı restore ederken adını almayı unuttum :( bilen var mıdır?

Geri