Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Bir tane tweak arıyorum. Bir albüm oluşturup, o albümü kitleyip sadece face id ile girilmesini sağlamak istiyorum. Ama o albüme koyduğum fotoğrafların sanki gizliymiş(fotoğrafları gizle yaptığımız gibi) gibi film rulosu ve fotoğraflar kısmında çıkmasını istemiyorum. Sadece o albüme girilebilirse görünsün. Böyle bir tweak var mı? Bioprotect XS direkt fotoğraflara girişe koyuyor. Bir tweak daha bulmuştum,adını unuttum şimdi ama ona da baktığımda sadece albümleri şifreliyor, fotoğraflar hala film rulosunda gözüküyordu.
Photomanager kullanabilirsiniz.

Photomanager kullanabilirsiniz.
Teşekkürler hocam tam aradığım tweak. Tek bir eksiği dışında tam aradığım tweak.

Bana göre eskiği ise; gizli, selfieler, ekran resimleri gibi bölümlere şifre konulamaması. Bunları sadece gizleyebiliyoruz. Ama yine de en önemli işimi görüyor tekrar teşekkürler.

Teşekkürler hocam tam aradığım tweak. Tek bir eksiği dışında tam aradığım tweak.

Bana göre eskiği ise; gizli, selfieler, ekran resimleri gibi bölümlere şifre konulamaması. Bunları sadece gizleyebiliyoruz. Ama yine de en önemli işimi görüyor tekrar teşekkürler.

istediğiniz Albüme basılı tutun, Sifrelenir.

Şu çubuk ile hareket ettireceğimi sağlayan tweak var mı iOS13teki gibi i6 12.4

Ekli dosyalar

• F7189E94-A777-4F80-BCAB-A3D68E69073A.jpeg
    F7189E94-A777-4F80-BCAB-A3D68E69073A.jpeg
    21.8 KB · Görüntüleme: 29
Merhaba arkadaşlar.ios12.4 kullanıyorum klavyeyi özelleştirme kaydırarak yazma gibi özellikler getiren tweak var mı?

istediğiniz Albüme basılı tutun, Sifrelenir.
Hocam tam açıklayamadım sanırım kendimi. Evet yarattığım albümleri şifreleyebiliyorum. Ama bunları şifreleyemedim bir türlü. O özellik mi yok, yoksa ben mi beceremedim?

Ekli dosyalar

• 39A2A631-0654-45A7-AAA5-8C6F72286D4D.png
    39A2A631-0654-45A7-AAA5-8C6F72286D4D.png
    272.6 KB · Görüntüleme: 40
Merhabalar el şıklatması yani ses yoluyla ekran kilidi kapatıp açan bir tweak var mı? Teşekkürler.

MiDevice'ı 1-2 ay önce kurmuştum ücretsizdi, bugün restore yaptım bi baktım ücretli gözüküyor. Springtomize da ücretli, Boxy 3 de ücretli. Bunların işini görecek bunlara alternatif hangi tweak var acaba?

Arkadaşlar instagramı iOS 13 deki gibi dark mode yapabilecek bir tweak var mı baya tweak denedim ama iOS 13deki gibi değildi (oled olsun demiyorum) eclipse ile denedim ondada bazı yerler tamamen siyah oldupu için göremiyordum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herhangi bir metini veya yazıyı seçtiğimizde tümünü seç-kopyala-yapıştır seçenekleri arasında çeviri ekleyen bir tweak vardı adını bilen var mı ?

Instagramda hikayeleri indirmeye yarayan bi tweak biliyor musunuz ? ( sürüm 12.1.1 )

Rocket for instagram kullanıyorum Ama hikayelerde indirme yerine bastığımda ekran donuyor

Arkadaşlar öncelikle kimse akıl vermesin çok ısınır telefon vs direk konuya gireyim biliyorum ısınır kötü etkiler neyse overclock yapabileceğim bir tweak varmı ? İlk cümlelere bu şekilde başladığım için kusura bakmayın fakat gereksiz olarak sonuça ulaştırmayacak birşeyler yazılmasını istemedim ip7 + telefonum uncover jb

Geri