Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Iphonenin pili bittiginde kapanmasini engelleyen telefonu kapayayimmi acik kalsinmi diye soran tweak vardi dostlar?

5381d6565de1cc4cac590b320e107b51.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Telefonun ön kamerasını kullanarak çekim yapmaya çalıştığımda ters çekiyor, bunun için tweak var mı?
Programla sürekli düzeltmek sıktı.

Öncelikle merhaba arkadaşlar sorun şu olucak birinde gördüm igameguardin ana ekranda küçük simge haline giremiş androidteki gibi üstüne bastığında uygulama açıklıyor bunun için bir tweak varmı

Mrb arkadaşlar Bein spor izleyebileceğim bi Tweak var mı

Konu linkinden kodi yükleyip, Google da aratırsan Beinsport nasıl ekleneceği ile ilgili videoları bulabilirsin

Merhaba arkadaşlar iphone parolasını mesela asıl parola 5226 onu yazınca normal açılsın belirlediğimiz parola 6266 olsun onu yazınca fotoğraflar felan gözükmesin aradığımız insanlar listesi boş olsun böyle bir tweak varmı?

Merhaba arkadaşlar iphone parolasını mesela asıl parola 5226 onu yazınca normal açılsın belirlediğimiz parola 6266 olsun onu yazınca fotoğraflar felan gözükmesin aradığımız insanlar listesi boş olsun böyle bir tweak varmı?

Senin işin zor :) yakalanırsın...

Tavsiye: 2. Cihaz al... biri intern diğeri extern :)

Merhaba. Safari plus’ı denedim çalışmıyor ve aşırı kasıyor. DLEasy zaten sosyal medya için gerekli. Bildiğiniz bir tweak var mı bunun hakkında?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhaba iphone 7 ios 12.4 unc0ver kullaniyorum littlex gibi telefonu iphone x benzer bi hale getiren uygulama varmi tek istedigim o alttaki cubuk :) varmi boyle bir tweak?

KODİ dışında popcornTV gibi yeni çıkan dizi filmleri izleyebileceğimiz bir uygulama varmı? Popcorn'de bazı diziler mevcut değil.

Geri