Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Cihaz kilitliyken (Samsung S8 gibi) saati ve bildirimleri gösterecek Tweak var mı acaba?
Teşekkürler..

Yukarıdan aşağıya kaydırdığımızda bildirim ekranındaki saat ve tarihi kaldırabilen tweak varmı yani eski bildirim ekranını kullanabileceğimiz ios 10 daki bildirim ekranı gibi bir tweak
(İos 12 deyim ios 11 de bildirim ekranında saat tarih varmı bilmiyorum hiç kullanmadım)

batarya göstergesi ile operator ismi arsondaki saat yanına tarih ekleme tweak adını bilen var mı.ios 11

Cihaz modelinizi bilmiyorum iki tweaka bakabilirsiniz. Date in statusbar veya date undertimex
tesekkurler date. ... aradigim tweakti. İos 11 ip7+ cihaz.
[automerge]1564002813[/automerge]
Tarayicida sekmeleri ayni sayfada acan tweak adi neydi arkadaslar.

Son düzenleme:
1-Kilit ekraninda tum bildirimleri tek seferde kapatan bir tweak vardi. Adini bilen var mi.
2- Ayrica safari de sekmeleri ayni sayfada acan tweaki ariyorum arkadaslar.

Son düzenleme:
Kilit ekraninda tum bildirimleri tek seferde kapatan bir tweak vardi. Adini bilen var mi. Ayrica safari de sekmeleri ayni sayfada acan tweaki ariyorum arkadaslar.
kardesim LSPullToDismiss tweaki var spark.dev reposunda benim surum 12.2 ise yaradi istersen sen de bir bak

Youtubedeki reklamlari kaldirmak icin hangi tweaki kullaniyorsunuz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ios 11 için tarayıcıda yeni sayfaları sekme şeklinde açan(Pc tarzı) tweak vardı.adını unuttum.bilen var mı.
[automerge]1564064169[/automerge]
ios 12 için tweak adı tabsa imiş. 11 e uygunu lazım

Son düzenleme:
Fotoğraftaki arka planda görünen hareketli hava görüntüsünü ekrana koyabileceğimiz WeatherBoard benzeri tweak var mı?
Ücretli ücretsiz hiç fark etmez..
En çok sevdiğim tweak..
9052dfbf93538f2288ea6b6327d534ec.jpg

Asteroid tweak’ni Yüklemeye kalktım resimde görünen eksik ince ayar ile karşılaştım ama hiç bir yerde bulamadım
f36667df53423d06c1f3aa566ac62d25.jpg

Moderatör tarafından düzenlendi:
@srdgny internetten önerilen ve güvenilen repoları ekledim sizin bahsettiğiniz repoyu da siz söylemeden önce yüklemiştim çözüm bulamayınca buraya yazdım.

Acaba sürüm mü düşürmem gerekiyor pek anlayamadım.

@srdgny internetten önerilen ve güvenilen repoları ekledim sizin bahsettiğiniz repoyu da siz söylemeden önce yüklemiştim çözüm bulamayınca buraya yazdım.

Acaba sürüm mü düşürmem gerekiyor pek anlayamadım.

Nepeta repoyu eklediğinizde tweakı yüklerken libcs depends otomatik görür.

Ama bende eksik görünüyor repo yüklü olmasına rağmen

Geri