Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Hocam teşekkürler.
Lakin formumuzun reposunda imiş.
Bizim repo sıfırlandı ya şuan yok. Reddit formunda bir kaç repo önerilmiş ama baktığımda ios 10 yazıyor tweak açıklamasında.
Bildiğiniz repo var mı?

Cercube çalışmıyor şu an onun yerine dleasy kullanın

da349f58f7f8d0f51eb9c392bbf84a66.jpg

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu nasıl kardeşim kullanımı
[automerge]1563806964[/automerge]
Youtube: Cercube

WhatsApp: Watusi
Bu Watusi reposunu alabılır mıyım Rıza etsem

Cydia da hızlı repo yüklemek için tweak var mı?

Merhaba benim aylık internet paketim bittiğin de hücresel veriyi otomatik kapatan veya telefon da aylık internet kullanımını sınırlayan ( örneğin aylık max 10GB ) bir tweak varmı

Bildirimleri uygulama rengine gore renklendiren tweak vardi adini hatirlayamadim yazabilirmisiniz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bildirimleri uygulama rengine gore renklendiren tweak vardi adini hatirlayamadim yazabilirmisiniz?

İyi formlar arkadaşlar. İphone 7 deki gibi aramalarda veya müzik çalarken hem hoparlör hemde ahizeden ses almak istiyorum , bunu sağlayan bir tweak varmıdır ?

Watsappda seçtiğim kişinin beni çevrimiçi görmesini istemiyorum böyle bir şey varmı
Watusi ile Son görülmeyi dondurduktan sonra seçtiğiniz kişilerin çevrimiçi görmesini sağlayabilirsiniz. tam tersini yapan bir tweak yok bildiğim kadarıyla

Watusinin icindeki reklami engelleme tweaki varmi?

Biz satın almayı tavsiye ediyoruz hocam. Crack mahiyetinde her hangi bir çözüm önerisinde bulunamayız. Böyle güzel çalışmaların ayakta kalabilmesi için destek şart.

Geri