Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Wifi entegrem bozuldu dolayısı ile sinyal az olduğundan icloud güncellemelerini yapamıyorum. Hücresel veriyi wifi olarak algılatan bir tweak varmıdır ? 4g ile güncelleme yapabilirmiyim ?

Touch id hızlandıran tweak varmı.Yazılımsal olduğunu düşünüyorum , nedeni ios 9 da daha hızlı açılıyordu ios 10 a geçince hissedilir şekilde yavaş okumaya başladı. ios 9 a sürüm düşürünce tekrar hızlandığını gördüm.şuan ios 10 dayım.
Merhabalar. Acaba Jailbreak ile Touch Id’ yi nasıl birlikte kullanıyorsunuz? Ben yapmayı denedim, telefon reset attı, reset atınca da Jailbreak gitti.

Merhaba arkadaşlar. İphone 7 için iPhone 11 lerdeki gibi Home tuşu yerine yukarı kaldırınca Home tuşu görevi yapan tweak var mı? Teşekkürler

Merhabalar,

Bir önceki jailbreakli telefonumda rehbere kişileri kaydetmeden whatsapp tan mesaj yollayabildiğim tweak kullanıyordum. Fakat şuan ismini hatırlayamadım. Var mı böyle bi tweak kullanan?

Merhabalar,

Bir önceki jailbreakli telefonumda rehbere kişileri kaydetmeden whatsapp tan mesaj yollayabildiğim tweak kullanıyordum. Fakat şuan ismini hatırlayamadım. Var mı böyle bi tweak kullanan?

Bunu kullanıyorum, türkiye store dan kaldırıldı sanırım. İpa olarak bulabilirsiniz.

Uygulama adı, direct chat

Numara alanına no yu yazıp seçeneklerden nereden yollayacağını seçiyorsun

Enter Message
Application Download Link :

27ea5528ec0167c641dfe5c0a66afacb.jpg

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar instagramdan toplu mesaj gönderme tweaki varmı. Toplu mesaj silmede değil. Gönderme. Saygılar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kameranın az ışıkta/gece gece moduna otomatik geçmesini önleyen bir tweak var mı ya da filza ile bu ayarı OFF yapılabilir mi?
loş veya karanlıkta foto çekerken otomatik bekletmeli çekmeye geçiyor ve haberim olmadığı için basıp telefonu indirince inerkenki hızlı hareket çekilmiş oluyor.

live photo özelligi degil mi bu. kapatılıyor diye biliyorum.
hayır live foto kapatılıyor. o sabit foto değil de çok çok kısa video gibi oluyor
benim dediğim loş ya da karanlık ortamda flash kapalı ise foto çekmek için bastıktan sonra resmin daha aydınlık çıkması için otomatik olarak bir süre bekletip çekmesi .o süre içinde sabit tutulması gerekiyor . ekran görüntüsündeki üstteki 2sn yazan olay. her seferinden elle kapatılabiliyor ama tamamen kapatmak için bir tweak arıyorum

Ekli dosyalar

• 00.jpg
    00.jpg
    341.8 KB · Görüntüleme: 85
S.a üstadlar, oyun kontrol düzen ayar denemesi yapıyorum da yaptım hareketleri ekran üzerinde dokunmalari ve kaydırmalari kaydedecek bir tweak varmıdır ? Auto touch malesef sadece dokunmalari kaydediyo, ekran üzerinde yaptım kaydırma hareketlerini kaydedemiyo malesef. Şimdiden yardimlariniz için teşekkür ederim iyi forumlar herkese.

Belirlediğim zaman aralıklarında wifi kapat/aç 3g kapat/aç, uçak modunu aç/kapat yapabilecek bir tweak var mı. Çok önceleri batterydoctor vardı. Örn. Saat 11 de uçak moduna al. Saat 17.00 da 3g kapat wifi aç gibi. Şimdiden teşekkürler.

Samsung telefonlarda smart wiev ile internet kapalıykende TV görüntü aktara biliyorsun iphone için böyle bir tweak varmı sahte wifi ile TV bağlanma veya internet kapalıykende wifi aktif etme

Geri