bilemiyorum oyle tweak ama 14.4.1 de o ayar var yani canina tak ederse aklinda bulunsun. Bende dusuk pil modunda 30 saniyede ekran kararmasina karsi bir tweak ariyorum var mi bildigin14.2 Sürüm
bilemiyorum oyle tweak ama 14.4.1 de o ayar var yani canina tak ederse aklinda bulunsun. Bende dusuk pil modunda 30 saniyede ekran kararmasina karsi bir tweak ariyorum var mi bildigin14.2 Sürüm
Eğer bu eke eklediğin özellik ise bu bendede var. Lakin kapalıda olsa açıkta olsa bir müddet sonra kısıyor sesi.bilemiyorum oyle tweak ama 14.4.1 de o ayar var yani canina tak ederse aklinda bulunsun. Bende dusuk pil modunda 30 saniyede ekran kararmasina karsi bir tweak ariyorum var mi bildigin
yeni ios sürümlerinde bu kulak koruması geldi galiba. sizin sürümde var mı kontrol edin. eger yoksa bir tweak gelene kadar bekleyeceksiniz.Eğer bu eke eklediğin özellik ise bu bendede var. Lakin kapalıda olsa açıkta olsa bir müddet sonra kısıyor sesi.
Maalesef hocam XR'ın şarjı çok iyi gittiği için öyle şeylere ihtiyaç duymuyorum.
Video çekerken uygulamadan çıkınca çekim duruyor. Arka planda çekim kamerayı açık bırakan tweak varmı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dostum 14.3 şuan en üst ios sürümü ve ios 14 sürümleri içinde en kararlı sürümü ve tam 3 tane hatta chakrain ile 4 araç jb yapılıyor ayrıca son 4 gün kaldı bir açık bulundu 14.3 e imza kaydı olmadan geçilebiliyor sen niye geçmiyorsun 14.3 e cihazın mı desteklemiyor?Uygulama iconlarını tıpkı ios 14 gibi değiştirebileceğim bir şey var mı (12.5.2) widget buldum bi de onu bulsam çok iyi olacak, ayrıca kaydırma animasyonu verirseniz de çokkkkkkk iyi olur, bi de arkadasimda 14.3 var ona jb yapılıyor mu?
Documents by readle >>> AppStoreİndirdiğimiz bir müzik videosundaki ses ile müziği ayıran, uygulama veya tweak var mı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Documents by readle >>> AppStore
Ffmpeg >>> Cydia ; sileo
Whatsapp grubunda ben yokum. ozelden numarami atabilirim. bu arada artik ios 14.5 kullaniyorum. Bu arada en kararli calisan spotify surumu hangisi spotilife tweakiyle?ekrana cift dokunmayla kapatmayı birsürü tweak yapıyor.
spotify için appstore++ yükleyip sürüm düşürün. cok fark yok son sürümle arasında. gruba yazmıştım whatsapp. tam özellikler calisan sürüm.
localiapstore icin onerdiginiz bir repo var mi?8.5.59.1118 spotify versiyonu.
flyjbx. aratabilirsiniz.
julio oralarda gezinmişti bi ara dogrudur yükleyin.
localiapstore icin onerdiginiz bir repo var mi?
aa bizim repo var di dimiBizim repo hocammmm
hocam sen bi orion satın al soracağın 10 tweakin 8 i olacaktır onda...iOS 14 de calisan ekranin herhangi bir yerine dokundugumuzda, cift tiklayista vs. ekrani kapatacak bir tweak var midir