Neler yeni

Bootra1n ile Checkra1n yükleme (VoidLinux) Linkler yenilendi

@SerkanWTEC nasıl çözdün 5s le bekleyen ben dahil birçok kişi var en son 0.10.1 ile denedim olmadı sen nasıl yaptın iki mesajın arasında açıklama yok.

Önceden direk yapabiliyordum fakat şuan bios sonrası voıdlınux seçtikten sonra siyah ekran gelip öyle kalıyor yardım lütfen

selam rufus programini windows 10 ile calistirabilen vermi ne yaptiysam calistiramadim alternatif varmi windows7-usb-dvd haric onuda calistiramadim

Bunu yapan Çok Kral birisi olmalı.. Macbook bilgisayarımı satmıştım kara kara düşünürken imdadıma yetiştiniz.. Varolasın Büyük Başkan :)

@murat.toksoz hocam merhabalar biostan sonra seçim yapıyorum fakat siyah ekran gelip kalıyor komut satırları falan gelmiyor :S

bios ayarları doğru yapıldıysa ve ekran gelmiyorsa tekrar yazdırın usb hatalı yazılmış olabilir. Birde eski sürüm 32 bit olanı yazdırıp deneyin öncelikle, en sorunsuz kullandığım o sürüm, 0.9.8.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@murat.toksoz yok hocam yine olmuyor hepsini denedim, biostan sonra yazılımı seçiyorum yani indirdiğim jb yapmak için olan dosyayı seçiyorum. Bilgisayar kapanıp açılıyor ve öyle tepkisiz siyah ekranda kalıyor hiçbirşey olmuyor başka :S eskiden aynı yöntemle defalarca kez jb yapmıştım. Bu arada ios sürümüm 12.4.5 hocam güncellemem mi gerekiyor ?

@MertArs34 sizinle aynı sorunu birkez yaşamıştım oda grafik sorunundan kaynaklanıyordu. Ama siz daha önce yapmışsınız sizde başka bir sorun var, şuan aklıma sadece başka pc de denemek geliyor, bu şekilde pc'demi yoksa usb'demi sorun anlaşılır.

merhabalar,
bootrain üzerinden checkrain yüklemeye kalktığımda en sonunda error code 79 hatası ile karşılaşıyorum.
telefon:Iphone 6 64GB
ios: 12.4.6
bootrain:10.1

bu hata ile karşılaşan veya çözümünü bilen cevaplayabilirse çok sevinirim iyi günler

5s için bir gelişme var mı hala yapılamıyor değil mi?

5s için bir gelişme var mı hala yapılamıyor değil mi?

Yapan arkadaşlar var, şu konuya bi göz atın..

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar iphone 7 ios 13.3.1 bu yazılım ile jailbreak olabiliyormu

Geri