Neler yeni

Bootra1n ile Checkra1n yükleme (VoidLinux) Linkler yenilendi

@tturkmenn checkra1n içinden restore deyip tekrar cydia yüklemeyi deneyin. Normalde yapmaması lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@tarik3ist aynı telefonla ben sorunsuz yapıyorum. Videoyu izleyerek denedinizmi, ayrıca önceki sürümün 32 bit olanıyla denermisiniz..

benim pc 32 bit bende 32 bit indirip boot etmiştim şuan kurlulum alamadındayım telefon recovery moduna alırken 78 hatası alıyorum

@tarik3ist
Hocam hata kodlarını ve çözüm yollarını yazıyorum, çeviri ile denersiniz..

Error -71: Use the (USB Safe) option in the boot menu.
Error -77: Remove your passcode before starting the jailbreak, you can set it back once done.
Error -78: Exit checkra1n and double-check you entered sudo checkra1n
Secure Boot Errors: You can disable Secure Boot in your BIOS settings.
USB Errors: Try swapping cables and changing from USB 2.0 (black port) to 3.0 (blue port) and vice versa.
Graphics Errors: Use the (Graphics Safe) option in the boot menu.
ACPI Errors: On the boot menu, select RAM mode, then press TAB and add acpi=off nomodeset to the prompt.

@tarik3ist
Hocam hata kodlarını ve çözüm yollarını yazıyorum, çeviri ile denersiniz..

Error -71: Use the (USB Safe) option in the boot menu.
Error -77: Remove your passcode before starting the jailbreak, you can set it back once done.
Error -78: Exit checkra1n and double-check you entered sudo checkra1n
Secure Boot Errors: You can disable Secure Boot in your BIOS settings.
USB Errors: Try swapping cables and changing from USB 2.0 (black port) to 3.0 (blue port) and vice versa.
Graphics Errors: Use the (Graphics Safe) option in the boot menu.
ACPI Errors: On the boot menu, select RAM mode, then press TAB and add acpi=off nomodeset to the prompt.

kaç denemeden sonra oldu power tuşundan sonra ses kısma tuşundan kaldırmadım olana kadar

Merhaba herkese iyi forumlar bootrain ile jailbreak yapmaya çalıştığımda güç ve ses kısma tuşuna basıyorum bu aşamayı atladıktan sonra installing kısmındaki bar ilerlemiyor ve telefonda her hangi bir işaret olmuyor lütfen yardım.

hocam 13.4.1 sürümünü destekler mi 13.4.1 güncellemesi var şuan destekler diyorsan güncelliyorum hemen

phone 6s ios13.3.1 ' den gönderildi.
Destekliyor.6s,6splus,7plus denendi,sorun yok.

Ekli dosyalar

• D3FE8B41-10D8-4BA5-80FC-1CF8491B3DE9.jpeg
    D3FE8B41-10D8-4BA5-80FC-1CF8491B3DE9.jpeg
    578.5 KB · Görüntüleme: 27
void-live login: anon
Password: “yazı yazamıyorum” enter bastıktan sonra
Login incorrect hatası alıyorun

Ekli dosyalar

• A31B16B7-C724-4F55-82A5-CD4D635055D4.jpeg
    A31B16B7-C724-4F55-82A5-CD4D635055D4.jpeg
    2.3 MB · Görüntüleme: 24
13.4 te jailbreak yaptım ama beni sürekli safe moda alıyor sorun belki tweak yada repolardan dır diye düşündüm ve silinebilen tüm repoları ve tüm tweakları sildim ama yine de iki de bir beni safe moda atıp duruyor

13.4 te jailbreak yaptım ama beni sürekli safe moda alıyor sorun belki tweak yada repolardan dır diye düşündüm ve silinebilen tüm repoları ve tüm tweakları sildim ama yine de iki de bir beni safe moda atıp duruyor
Chekra1nden restore system de tekrar kur

Bilgisayarda böyle yapıyorum geri açılıyor jailbrak açılmıyo yardım etseniz

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 26
Telefona itunes ten sifir kurulum
Yaptim jb yaptim ( sifirlamadan once de jb li tel) ancak Cydia da daha
Onceden kurudug bazi ayarlar tweakler kurulu geliyo ben ilk jb yaptigim haldeki sifir tertemiz bi kurulum istiyorum cydia yi nasil sifirlayabilirim

Telefona itunes ten sifir kurulum
Yaptim jb yaptim ( sifirlamadan once de jb li tel) ancak Cydia da daha
Onceden kurudug bazi ayarlar tweakler kurulu geliyo ben ilk jb yaptigim haldeki sifir tertemiz bi kurulum istiyorum cydia yi nasil sifirlayabilirim

Restore sonrası itunes veya icloud üzerinden yedek geri yüklemesi yapmadan yeni bir iphone olarak kurulumu tamamlayın.

13.4.5 beta 2 de deneyen oldu mu?

13.4.5 beta 2 sürümüne de bu şekilde jeilbreak yaptım yanlız download moduna elle almamız gerekiyor , bu arada 13.4.1 den daha hızlı geldi bu beta güncellemesi sanki bi tık daha akıcı.

phone 6s ios13.3.1 ' den gönderildi.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende böyle hata veriyor nedeni bilen arkadaş varsa çok mutlu eder beni

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    1.6 MB · Görüntüleme: 32
Geri