Neler yeni

Bootra1n ile Checkra1n yükleme (VoidLinux) Linkler yenilendi

Merhaba bende download modda kalıyor cihaz ipad mini 3 cihazda böyle kalıyor yardımcı olur musunuz

Ekli dosyalar

• received_568210770488766.jpeg
    received_568210770488766.jpeg
    41.7 KB · Görüntüleme: 30
  • received_519068845425217.jpeg
    received_519068845425217.jpeg
    31.8 KB · Görüntüleme: 30
Zar zor yaptım biosdan usb seçmeye gerek yok f8 tuşu ile usbden boot ettim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu ekranda kalıyor PC ne yapmalıyım
[automerge]1587379781[/automerge]
Yardım edecek kimse yok mu

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    913.4 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
@kornea hiçmi açılmıyor, usb düzgün yazılmamış olabilir, bios ayarlanmış, usb görmüş, ama yükleme başında kalmışsa tekrar yazdırın. Hatta 9.8 sürümün 32 bit olanıyla yazdırıp deneyin

@kornea hiçmi açılmıyor, usb düzgün yazılmamış olabilir, bios ayarlanmış, usb görmüş, ama yükleme başında kalmışsa tekrar yazdırın. Hatta 9.8 sürümün 32 bit olanıyla yazdırıp deneyin

hiç açılmuyor öyle kalıyor ekran pc 64 bit bi sıkntı olmaz değil mi

Olmaz hocam, benimde 64 bit ama 32 olanı kullanıyorum sürekli

merhaba, mac uzerinde 13.4.1 A12 (xs) cihazı bağladığımda checkra1n ''not supporte'' uyarısı veriyor. Kimi yerde destekliyor kımı yerde desteklemıyor yazıyor. Wındows uzerınden de olsa XS cihazımı nasıl jailbreak yaparım? yapabilen oldu mu?
PS: daha once chımera jaılbreak vardı. direkt onun uzerıne update yapmıştım ios'a

merhaba, mac uzerinde 13.4.1 A12 (xs) cihazı bağladığımda checkra1n ''not supporte'' uyarısı veriyor. Kimi yerde destekliyor kımı yerde desteklemıyor yazıyor. Wındows uzerınden de olsa XS cihazımı nasıl jailbreak yaparım? yapabilen oldu mu?
PS: daha once chımera jaılbreak vardı. direkt onun uzerıne update yapmıştım ios'a

Jb yapamazsınız

Selamun aleyküm usb boot ile yapılan jailbreak şuan ios son sürüm destekliyormu sorunsuzmu ?

Hocam birazdan deneyeceğim 13.4.1 sürümünde sonucu yazarım.

Edit: Kilitli sim hatası var şuan sim kart şifresi giremeden ekran geçti, tekrar deneyeceğim.

Edit2: 13.4.1 Sürümünde ikinci denemede başarılı iphone7 ile denendi.
@hamzaenes2

Son düzenleme:
Selamun aleyküm usb boot ile yapılan jailbreak şuan ios son sürüm destekliyormu sorunsuzmu ?
Yani sim ve telefon kiliti kaldırdınız ve son sürümde jailbreak oldu cydia sorunsuzmu ?

İlk denemede parola touch id gibi şeyleri kaldırmıştım sadece sim parola vardı.
Sim kodunu girerken bir karakteri yazdım ekran gitti. Sol üstte ise Kilitli Sim ibaresi vardı. İkinci denemede aynı ayarlarla kurulum yaptım, bi sıkıntı çıkmadı.
Şuan sadece ekteki hatayı alıyorum ne olduğu konusunda bilgim yok.
E0D9C424-A9C2-4F4B-BE4A-18B69DF45A3C.png

Şuan cydia açılmıyormu ?
Mesaj yazmıştım gördünüz nü bilmiyorum? Moderatör tarafından 2 puan ceza almışım mesajda tamamen silinmiş.

Cydia sorunsuz çalılıyor hocam, hata veren repoyu kaldırdım uyarıda çıkmıyor artık. Eklediğim tweakler mevcut ve sıkıntı yok. Merak ettiğin bir şey varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Adamsın söylediğin için belkide bilgi verdiğin içindir bu ceza haksızlık olmaz birdaha İNŞALLAH teşekkürler bende deniycem aynı versiyona hayırlı geceler hayırlı sahurlar

Adamsın söylediğin için belkide bilgi verdiğin içindir bu ceza haksızlık olmaz birdaha İNŞALLAH teşekkürler bende deniycem aynı versiyona hayırlı geceler hayırlı sahurlar

(Haksızlık olmaz bir daha) cümlesini neye dayanarak yazdınız. ?

Forumda bulduğunuz her konuya aynı soruyu yazarak konuları kirletmekten uyarı verildi.
Ve siz halen haksızlıktan mı bahsediyorsunuz.

Telefon 5s 12.3.1 ios ekran bu şekilde kaldı yaklasık 20 dk oldu. Konuyu bastan sona okudum ama burdan nasil cikilacagi konusunda bir bilgi yok yardimci olursaniz sevinirim. Ayrica Videoda telefon uzeride islem gorunuyordu ancak benim telefonda hicbir islem gorunmuyor siyah ekran var .Kablo orjinal. Simdiden yardiminiz icin tesekkur ederim.20200425_152322.jpg

Bunu PC'de HDD'den 500MB'lık bölüm ayırıp oraya yazdırsak olur mu yada Sanal Makine ile? MacOS'a girmek biraz zaman alıyor bende.

Telefon 5s 12.3.1 ios ekran bu şekilde kaldı yaklasık 20 dk oldu. Konuyu bastan sona okudum ama burdan nasil cikilacagi konusunda bir bilgi yok yardimci olursaniz sevinirim. Ayrica Videoda telefon uzeride islem gorunuyordu ancak benim telefonda hicbir islem gorunmuyor siyah ekran var .Kablo orjinal. Simdiden yardiminiz icin tesekkur ederim.Ekli dosyayı görüntüle 17070
@murat.toksoz yardımınız için çok tesekkur ederim sorun çözüldü.Jailbreak islemi tamamdır.

Geri