@tturkmenn checkra1n içinden restore deyip tekrar cydia yüklemeyi deneyin. Normalde yapmaması lazım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İphone 7 plus ile denedim . Oldu , fakat cihaz cydia yı açınca hiçbirşey yüklemeden Exit moda geçiyor. Neden olabilir ?
@tarik3ist aynı telefonla ben sorunsuz yapıyorum. Videoyu izleyerek denedinizmi, ayrıca önceki sürümün 32 bit olanıyla denermisiniz..
@tarik3ist
Hocam hata kodlarını ve çözüm yollarını yazıyorum, çeviri ile denersiniz..
Error -71: Use the (USB Safe) option in the boot menu.
Error -77: Remove your passcode before starting the jailbreak, you can set it back once done.
Error -78: Exit checkra1n and double-check you entered sudo checkra1n
Secure Boot Errors: You can disable Secure Boot in your BIOS settings.
USB Errors: Try swapping cables and changing from USB 2.0 (black port) to 3.0 (blue port) and vice versa.
Graphics Errors: Use the (Graphics Safe) option in the boot menu.
ACPI Errors: On the boot menu, select RAM mode, then press TAB and add acpi=off nomodeset to the prompt.
şifre kısmında bende bu sorunu yaşadım türkçe karakter sorunu yani i harfi yerine ı harfine tuşlayacaksınız kolay gelsinEkli dosyayı görüntüle 16065
Şifre yanlış diyor galiba login incorrect hatası alıyorum
Destekliyor.6s,6splus,7plus denendi,sorun yok.hocam 13.4.1 sürümünü destekler mi 13.4.1 güncellemesi var şuan destekler diyorsan güncelliyorum hemen
phone 6s ios13.3.1 ' den gönderildi.
void-live login: anon
Password: “yazı yazamıyorum” enter bastıktan sonra
Login incorrect hatası alıyorun
13.4 de uygulanıyor mu?
Chekra1nden restore system de tekrar kur13.4 te jailbreak yaptım ama beni sürekli safe moda alıyor sorun belki tweak yada repolardan dır diye düşündüm ve silinebilen tüm repoları ve tüm tweakları sildim ama yine de iki de bir beni safe moda atıp duruyor
Tamam teşekkürlerChekra1nden restore system de tekrar kur
Telefona itunes ten sifir kurulum
Yaptim jb yaptim ( sifirlamadan once de jb li tel) ancak Cydia da daha
Onceden kurudug bazi ayarlar tweakler kurulu geliyo ben ilk jb yaptigim haldeki sifir tertemiz bi kurulum istiyorum cydia yi nasil sifirlayabilirim
MerhabaEkli dosyayı görüntüle 16065
Şifre yanlış diyor galiba login incorrect hatası alıyorum
Parola yazar iken gözükmüyor "i" harfini değil "ı" harfini kullanarak "voıdlınux" yazın password kısmınaMerhaba
Bu sorunu çözebildiniz mi bende de aynı sorun var parola kısmına hiç bir şey yazamıyorum