arkadaşlar appledestek ile 2 defa görşme yaptımaz önce.ekrana baglanıp birşeyler yaptık ama olmadı.apple hesabından cıkıp tekrar girdik,ag ayarlarını sıfırladık,farklı wifi aglarında denedik ama malesef fossss olmadı bir türlü baglanmıyor...eleman en son güncelleme yapmanız lazım dedi...yada tüm ayarları sıfırlayın öyle deneyelim dedi.ben olmaz dedim tabi telefon jb li...yanı kısacası eger bir kaç gün içinde düzelmezse mecburen güncelleme yapmak gerekecek.ya birde jb aktif degilken tüm ayarları sıfırla dersek birsey olur mu jb ile alakalı..?İos 11-11.2.x arası bir sorun olmuş,sadece app store da değil itunese store da bağlanamıyor. Umarım en kısa zamanda çözülür.
Tarih 29 Ocak yapılırsa bağlantı gerçekleşiyor.
Nasıl yani biraz daha açıklayıcı yazabilirmisiniz
Hocam telefonun ayarlarından saat ve tarihi otomatik yapı kaldır. Tarih 29 Ocak yap. Böyle olunca appstore bağlanıyor. Ama ben güncelleme yapamadım. Netim yavaş ondan da olabilir bi bilgim yok.
Son duyduklarım bunlar:
AppleServer taşıması , Facebook ve Google alttabanlı çalışmaları varmış AppStore’de.
Facebook alttabanı IOS cihazlardan çıkıyor yani sadece AppStore üzerinden yüklenebilir.
Google alttabanlı uygulamaları IOS içinde desteği kesilecek
peki neden sadece jbli cihazlarda çalışmıyor anlayamadım, bizim sorunumuzun bunla bir ilgisi var mı? bekliyoruz, gelişme olunca bizi bilgilendirin lütfen.
peki neden sadece jbli cihazlarda çalışmıyor anlayamadım, bizim sorunumuzun bunla bir ilgisi var mı? bekliyoruz, gelişme olunca bizi bilgilendirin lütfen.