Neler yeni

Çözüldü App store’a bağlanamıyor hatası

Shadowfax

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Hücresel veriden ve wifiden giremiyorum,bir anda böyle oldu.
Yardımcı olursanız çok sevinirim vallahi çok sinir bozucu bir şey.
Telefon jailbreakli.

Ekli dosyalar

• 43FDD944-494A-4687-BDC7-7DCAD1F042ED.png
    43FDD944-494A-4687-BDC7-7DCAD1F042ED.png
    34.7 KB · Görüntüleme: 25
Reddit'te de konu açmışlar bu sorunla ilgili ve görünüşe göre 11.3.1 ve üstü bu sorundan etkilenmemiş.Sanıyorum ki etkilenen arkadaşların sürümleri de 11.3.1'in altında.

İos 11-11.2.x arası bir sorun olmuş,sadece app store da değil itunese store da bağlanamıyor. Umarım en kısa zamanda çözülür.

İos 11-11.2.x arası bir sorun olmuş,sadece app store da değil itunese store da bağlanamıyor. Umarım en kısa zamanda çözülür.
arkadaşlar appledestek ile 2 defa görşme yaptımaz önce.ekrana baglanıp birşeyler yaptık ama olmadı.apple hesabından cıkıp tekrar girdik,ag ayarlarını sıfırladık,farklı wifi aglarında denedik ama malesef fossss olmadı bir türlü baglanmıyor...eleman en son güncelleme yapmanız lazım dedi...yada tüm ayarları sıfırlayın öyle deneyelim dedi.ben olmaz dedim tabi telefon jb li...yanı kısacası eger bir kaç gün içinde düzelmezse mecburen güncelleme yapmak gerekecek.ya birde jb aktif degilken tüm ayarları sıfırla dersek birsey olur mu jb ile alakalı..?

Ben de bu sorun için konu açmaya girmiştim. İnşallah sorun düzelir güncellemek zorunda kalmayız.

benim cihaz da bağlanmıyor. sorun çözülürse, yöntemleriyle beraber yazsın lütfen.
sürüm: 11.2.1 jb

Cihazları güncellemeye zorlamak için böyle birşey yapıldığı ya da apple bir hatası olduğu söyleniyor. Ama hata 12 saatten fazla süredir devam ediyor. 1. seçeneğin daha ağır bastığı konuşuluyor. Şuan güncelleme ve app yüklemeyi iMazing programı üzerinden yapıyorlarmış. Bu arada redditten takip ediyorum konuşmalar bu yönde. Ben 3u tools üzerinden yapıyorum. Bugün düzelmezse akşama 12.1.1 yüklemeyi düşünüyorum imza kapanmadan. Açıklar yayınlandı jb için beklemeye geçeriz böyle bir durumda.

apple'ın cihazları güncellemeye zorladığı aşikar fakat dünden beri baya kişinin ağzı yandığı için bu sorunu kısa süre içinde halledeceklerdir. Jailbreaki kaybetmek istemiyorum bu yüzden bekleyeceğim..

Nasıl yani biraz daha açıklayıcı yazabilirmisiniz

Hocam telefonun ayarlarından saat ve tarihi otomatik yapı kaldır. Tarih 29 Ocak yap. Böyle olunca appstore bağlanıyor. Ama ben güncelleme yapamadım. Netim yavaş ondan da olabilir bi bilgim yok.

Hocam telefonun ayarlarından saat ve tarihi otomatik yapı kaldır. Tarih 29 Ocak yap. Böyle olunca appstore bağlanıyor. Ama ben güncelleme yapamadım. Netim yavaş ondan da olabilir bi bilgim yok.

Bende olmadı..birde şöyle bir durum var ı tunes hesabından çıkıp yapıp tekrar giriş yaptığınızda springboardan AppStore veya ı tunes store a giriş yapınca otomatik olarak ı tunes hesabından çıkıyor cihaz...

Sizlere tavsiyem Apple cihazlarında + Jailbreak’liyse Saat ile oynamayın.. geriye dönüşü olmayan problemler çıkabilir.

Son duyduklarım bunlar:

AppleServer taşıması , Facebook ve Google alttabanlı çalışmaları varmış AppStore’de.

Facebook alttabanı IOS cihazlardan çıkıyor yani sadece AppStore üzerinden yüklenebilir.

Google alttabanlı uygulamaları IOS içinde desteği kesilecek

Kafayı yiyecektim yahu. Az kalsın yükseltiyordum sürümü. 11.1.1 sorun devam ediyor arkadaşlar.

Son duyduklarım bunlar:

AppleServer taşıması , Facebook ve Google alttabanlı çalışmaları varmış AppStore’de.

Facebook alttabanı IOS cihazlardan çıkıyor yani sadece AppStore üzerinden yüklenebilir.

Google alttabanlı uygulamaları IOS içinde desteği kesilecek

peki neden sadece jbli cihazlarda çalışmıyor anlayamadım, bizim sorunumuzun bunla bir ilgisi var mı? bekliyoruz, gelişme olunca bizi bilgilendirin lütfen.

peki neden sadece jbli cihazlarda çalışmıyor anlayamadım, bizim sorunumuzun bunla bir ilgisi var mı? bekliyoruz, gelişme olunca bizi bilgilendirin lütfen.

Jailbreak ile alakası Yok, sürümler ile (11-11.1.2) bağlantı kopuk

Geri