Neler yeni

Çözüldü App store’a bağlanamıyor hatası

Ben de bugün yeniden başladı. 12.1.2 jailbreak'li
[automerge]1551081797[/automerge]
Ağ ayarlarını sıfırladım düzeldim. Jailbreak ile ilgisi yokmuş.

Son düzenleme:
115566f007d20a5005e82a3387c2419e.jpg

Bugün sabahtan beri bağlanamıyorum. Verilen linklerden kontrol ettim sorun yok diyor. 12.1.1b3 sürümündeyim jb'li. Fikri olan var mıdır acaba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bendede bu sorun basladi jb aktiv yapmasam calisiyor app store ama jb aktiv yapinca yeniden calismiyor sorunu cozumunu bilen varmi?

bendede bu sorun basladi jb aktiv yapmasam calisiyor app store ama jb aktiv yapinca yeniden calismiyor sorunu cozumunu bilen varmi?

Telefonun dili İngilizce yapınca giriyor.çok acil lazımsa bu şekilde çözebilirsiniz.zaman içerisinde düzeliyor..sonra tekrar Türkçe yaparsınız

Telefonun dili İngilizce yapınca giriyor.çok acil lazımsa bu şekilde çözebilirsiniz.zaman içerisinde düzeliyor..sonra tekrar Türkçe yaparsınız

hocam tesekkurler cevap icin duzelmis kendi kendine

12.1.2b3 benim hala sorun devam ediyor. Ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyeceğim şimdi

Edit: ağ ayarlarını sıfırladım sorun çözüldü

Son düzenleme:
12.1.2b3 benim hala sorun devam ediyor. Ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyeceğim şimdi

Edit: ağ ayarlarını sıfırladım sorun çözüldü

sabirli ol gecici bir sorun kendi kendine duzeliyor

Bu durum iyice sıkmaya başladı ağ ayarlarını sıfırlayınca düzeliyor bir süre sonra tekrar gidiyor böyle böyle uğraşmak çok sinir bozucu

Ayni bir ara bende oluyordu.
Emin değilim fakat crack repo ve crack tweaklerin bu işe bir etkisi var..
Sildikten sonrada bir daha hata vermedi.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

11.2.1 bendede sorun devam ediyor jailbreak aktif edince app storeden istediğimi indiriyorum jailbreak aktif değilken indiremiyorum dili ingilizce yapıyorum düzeliyor o şekilde indiriyorum.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri