Zil sesi yapma

Yan repolardan 1.3.1k versiyonunu deneyin bir de, ben o versiyonunu kullanıyorum.
Ok bir deneyim dönüş yaparım

Yan repolardan 1.3.1k versiyonunu deneyin bir de, ben o versiyonunu kullanıyorum.
Denedim çalıştı ?? Teşekkürler hocam. Ancak zil sesi dosyasını zil sesi bölümüne import etmiyor WiFi-ios8 terimlerini içeren bir hata veriyor

Ok bir deneyim dönüş yaparım

Denedim çalıştı ?? Teşekkürler hocam. Ancak zil sesi dosyasını zil sesi bölümüne import etmiyor WiFi-ios8 terimlerini içeren bir hata veriyor

Bende bir hata vermiyor sorunsuz import ediyor, cihaz internete bağlı değil miydi bu işlemi yaparken?

Bende bir hata vermiyor sorunsuz import ediyor, cihaz internete bağlı değil miydi bu işlemi yaparken?
Tmmdır hocam internete bağlıydı ama uygulamadan atıyordu zil seslerine baktım şimdi işlemini yapmış

İos 11 beidge calisiyor mu deneyen oldu mu

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3uTools ile zil sesi yaptım. Telefona aktardım ayarlardan zil sesi olarak seçtim, buraya kadar herşey güzel. Ancak arama geldiği zaman yaptığım zil sesi çalmıyor.

3uTools ile zil sesi yaptım. Telefona aktardım ayarlardan zil sesi olarak seçtim, buraya kadar herşey güzel. Ancak arama geldiği zaman yaptığım zil sesi çalmıyor.
Hocam dosya uzantısı .m4r mi?

ios 11 sürüm 11.3.1, hangi tweak ile müziklerimden herhangi birini zil sesi yapabilirim.

Sevdiğiniz herhangi bir zil sesi internette bulunabilir.

Son düzenleme:
istediğiniz müziği itunes üzerinden kendinizde yapabilirsiniz çok zor bir işlem değil

Geri