- Cihaz
- iPhone 6
Herhangi bir müziği zil sesi yapmak istiyorum varmı proğram
Öncelikle Cihaz ve hangi sürümdesin? Jailbreak varmı ?Herhangi bir müziği zil sesi yapmak istiyorum varmı proğram
İphone 6 ios 10.3.3 jb varÖncelikle Cihaz ve hangi sürümdesin? Jailbreak varmı ?
Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro
iPhone Zil Zesi Yapma (iTools)İphone 6 ios 10.3.3 jb varÖncelikle Cihaz ve hangi sürümdesin? Jailbreak varmı ?
Öncelikle BigBoss reposundan Bridge tweak'ini indirin. Sonrasında Safari ile zil sesi dosyasını indirin (Eğer dosyayı Filza veya iFile ile bir yere koyduydanız, yanındaki (i) butonuna basın, sağ üstteki paylaş butonuna basıp Bridge'yi seçin). Dosyanın büyüklüğüne bağlı olarak biraz bekleyin, inme tamamlanınca size ".... Şununla Aç" ekranı gelecektir. Orada "Fazlası..." butonuna tıklayın ve Bridge'yi bulup seçin. Seçtikten sonra size aşağıdaki ekran görüntüsündeki gibi bir ekrana atacaktır. Görüntüdeki işaretli yerden Ringtone seçeneğini seçin ve "Import" deyin. Uygulama kendisi işlemleri yapacaktır. Şimdi gidip ayarlardan yeni zil sesinizi seçebilirsiniz :)İphone 6 ios 10.3.3 jb varÖncelikle Cihaz ve hangi sürümdesin? Jailbreak varmı ?
Bilgisayarsız istiyorum
Bahsettiğim method ile bilgisayara ihtiyacınız yokBilgisayarsız istiyorum
Tubidy den müziği indirdim ifilza var nasıl atıcam yada nasıl bulcamÖncelikle BigBoss reposundan Bridge tweak'ini indirin. Sonrasında Safari ile zil sesi dosyasını indirin (Eğer dosyayı Filza veya iFile ile bir yere koyduydanız, yanındaki (i) butonuna basın, sağ üstteki paylaş butonuna basıp Bridge'yi seçin). Dosyanın büyüklüğüne bağlı olarak biraz bekleyin, inme tamamlanınca size ".... Şununla Aç" ekranı gelecektir. Orada "Fazlası..." butonuna tıklayın ve Bridge'yi bulup seçin. Seçtikten sonra size aşağıdaki ekran görüntüsündeki gibi bir ekrana atacaktır. Görüntüdeki işaretli yerden Ringtone seçeneğini seçin ve "Import" deyin. Uygulama kendisi işlemleri yapacaktır. Şimdi gidip ayarlardan yeni zil sesinizi seçebilirsiniz :)
![]()
/var/mobile/Containers/Data/Applications yoluna gidin, orada bütün uygulamaların verileri. Tubidy'i bulun. İçindeki Documents'in ya da Library'nin içindeki klasörlerden birindedir. Teker teker bakmanız lazım her uygulama başka bi yere koyabiliyor. Sonrasında dosyanın yanındaki (i) butonuna basın, sağ üstteki paylaş butonuna basıp Bridge'yi seçin. Geri kalan kısım üsttekiyle aynıTubidy den müziği indirdim ifilza var nasıl atıcam yada nasıl bulcamÖncelikle BigBoss reposundan Bridge tweak'ini indirin. Sonrasında Safari ile zil sesi dosyasını indirin (Eğer dosyayı Filza veya iFile ile bir yere koyduydanız, yanındaki (i) butonuna basın, sağ üstteki paylaş butonuna basıp Bridge'yi seçin). Dosyanın büyüklüğüne bağlı olarak biraz bekleyin, inme tamamlanınca size ".... Şununla Aç" ekranı gelecektir. Orada "Fazlası..." butonuna tıklayın ve Bridge'yi bulup seçin. Seçtikten sonra size aşağıdaki ekran görüntüsündeki gibi bir ekrana atacaktır. Görüntüdeki işaretli yerden Ringtone seçeneğini seçin ve "Import" deyin. Uygulama kendisi işlemleri yapacaktır. Şimdi gidip ayarlardan yeni zil sesinizi seçebilirsiniz :)
![]()
Evet çalışıyor
O zaman en kolayı "Bridge"/var/mobile/Containers/Data/Applications yoluna gidin, orada bütün uygulamaların verileri. Tubidy'i bulun. İçindeki Documents'in ya da Library'nin içindeki klasörlerden birindedir. Teker teker bakmanız lazım her uygulama başka bi yere koyabiliyor. Sonrasında dosyanın yanındaki (i) butonuna basın, sağ üstteki paylaş butonuna basıp Bridge'yi seçin. Geri kalan kısım üsttekiyle aynıTubidy den müziği indirdim ifilza var nasıl atıcam yada nasıl bulcamÖncelikle BigBoss reposundan Bridge tweak'ini indirin. Sonrasında Safari ile zil sesi dosyasını indirin (Eğer dosyayı Filza veya iFile ile bir yere koyduydanız, yanındaki (i) butonuna basın, sağ üstteki paylaş butonuna basıp Bridge'yi seçin). Dosyanın büyüklüğüne bağlı olarak biraz bekleyin, inme tamamlanınca size ".... Şununla Aç" ekranı gelecektir. Orada "Fazlası..." butonuna tıklayın ve Bridge'yi bulup seçin. Seçtikten sonra size aşağıdaki ekran görüntüsündeki gibi bir ekrana atacaktır. Görüntüdeki işaretli yerden Ringtone seçeneğini seçin ve "Import" deyin. Uygulama kendisi işlemleri yapacaktır. Şimdi gidip ayarlardan yeni zil sesinizi seçebilirsiniz :)
![]()
Evet çalışıyor
çalışmıyor ounlimtones ile de yapabilirsiniz. Ama vpn kullanmanız gerekiyor yoksa şarkılar görükmüyor.
İos 9.3.3 kullanıyorum, çalışıyor.çalışmıyor ounlimtones ile de yapabilirsiniz. Ama vpn kullanmanız gerekiyor yoksa şarkılar görükmüyor.
Oda çalışmıyorAnytones çalışıyorsa onu deneyin çok işlevsel bir tweaktir kendisi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burada anlattığım şekilde yapabilirsinizİos 10.3.3 benimki
Öncelikle BigBoss reposundan Bridge tweak'ini indirin. Sonrasında Safari ile zil sesi dosyasını indirin (Eğer dosyayı Filza veya iFile ile bir yere koyduydanız, yanındaki (i) butonuna basın, sağ üstteki paylaş butonuna basıp Bridge'yi seçin). Dosyanın büyüklüğüne bağlı olarak biraz bekleyin, inme tamamlanınca size ".... Şununla Aç" ekranı gelecektir. Orada "Fazlası..." butonuna tıklayın ve Bridge'yi bulup seçin. Seçtikten sonra size aşağıdaki ekran görüntüsündeki gibi bir ekrana atacaktır. Görüntüdeki işaretli yerden Ringtone seçeneğini seçin ve "Import" deyin. Uygulama kendisi işlemleri yapacaktır. Şimdi gidip ayarlardan yeni zil sesinizi seçebilirsiniz :)
![]()
Hocam Zil sesi yapmak için arattırdım forumda bu konuda bridge önermişsiniz 10.3.3 çalıştığı söyleniyor lakin ben defalarca denedim bridge açılmıyor cydown ile ücretsiz indirdiğim için mi çalışmıyor acabaBurada anlattığım şekilde yapabilirsiniz
Ben 10.3.3'deyim ve herşey sorunsuz çalışıyor. Çalışmıyor derken ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz, aktarmıyor mu açılmıyor mu?Hocam Zil sesi yapmak için arattırdım forumda bu konuda bridge önermişsiniz 10.3.3 çalıştığı söyleniyor lakin ben defalarca denedim bridge açılmıyor cydown ile ücretsiz indirdiğim için mi çalışmıyor acaba
Açılmıyor icona tıkladığımda atıyor direk ana sayfayaBen 10.3.3'deyim ve herşey sorunsuz çalışıyor. Çalışmıyor derken ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz, aktarmıyor mu açılmıyor mu?
Yan repolardan 1.3.1k versiyonunu deneyin bir de, ben o versiyonunu kullanıyorum.Açılmıyor icona tıkladığımda atıyor direk ana sayfaya