Merhaba, öncelikle konu ve gelen talepleri karşılamandan dolayı teşekkür ederiz. Logo yapım konusunun linkini anakonuya eklersen, kendi yapmak isteyenler direk bağlantı kurabilsin.Buyrun hocam konu açılmış
Zeppelin Logo Yapımı
Merhaba, öncelikle konu ve gelen talepleri karşılamandan dolayı teşekkür ederiz. Logo yapım konusunun linkini anakonuya eklersen, kendi yapmak isteyenler direk bağlantı kurabilsin.Buyrun hocam konu açılmış
Zeppelin Logo Yapımı
Merhaba, öncelikle konu ve gelen talepleri karşılamandan dolayı teşekkür ederiz. Logo yapım konusunun linkini anakonuya eklersen, kendi yapmak isteyenler direk bağlantı kurabilsin.

Yeni logolar eklenmiştir. Logo 2 olan linkten indirebilirsiniz.Arkadaşım logolar çok güzel. Bi ricada bulunsak SKODA amblem ve yazısını Yanyana logo yapabilir misiniz. Şimdiden teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 5574
logoları kendimiz nasıl yapabiliriz konuyu açtınmı acabaÖncelikle linki kopyalayıp safariye yapıştırın.
Burada İndir butonuna basıyorsunuz.
![]()
Gelen ekranda daha fazla basın
![]()
Şuraya kopyala: Filza’ya basınız.
![]()
Direk sizi Filzaya atıcaktır.
![]()
Filzada zip dosyasına bir kere basın dosyaları arşivden çikaracaktır.
![]()
![]()
Çıkan klasorün içindeki dosyaların hepsini seçip dosya içinden. / Librariy - Zeppelin klasörün içine yapıştırınız. Artık ayarlardan zeppeline girdiğinizde yüklemiş olduğunuz logoları göreceksiniz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
logoları kendimiz nasıl yapabiliriz konuyu açtınmı acaba
çok teşekkür ederimBuyrun hocam konu açılmış
Zeppelin Logo Yapımı
Şimdiden teşekkür ederimYaparım hocam yakın zamanda eklerim
Eline sağlık arkadaşımRica ederim her zaman, diğer konuyu bende yeni gördüm ekleyeceğim şimdi
[automerge]1532103160[/automerge]
Yeni logolar eklenmiştir. Logo 2 olan linkten indirebilirsiniz.
![]()
Hocam çok teşekkür ediyorum isteklerle ilgilenip bu guzel logolari paylaştığın için
Yeni logolar nereye eklendi? Repoda göremedim.
İphone X Uyumlumu?
Zeppelin için operatör logolarını düzenledim, sizlerde kullanmak istediklerinizi yükleyebilirsiniz arkadaşlar.
![]()
![]()
İndirme Linki:Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
[INFO]JailbreakTR Reposundan yükleyebilirsiniz.[/INFO][INFO]
![]()
(Yeni Logolar Repoda Yoktur.)[/INFO]
Yeni Logolar:
![]()
![]()
İndirme Linki:Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
ÖnemliKendi Logosunu Yapmak İsteyenler için Logo Yapım Konusu Forumda Açılmıştır. Zeppelin Logo Yapımı
Yüklemek için indirdiğiniz RAR içindeki klasörleri /Library/Zeppelin dizinine atın ve ayarlardan logoyu uygulayın
PC Gerektirmeden Telefondan Yapmak için Resimli Anlatım Eklenmiştir.
Anlatım @uzayozer arkadaşımıza aittir. Teşekkür ederim kendisine
Öncelikle linki kopyalayıp safariye yapıştırın.
Burada İndir butonuna basıyorsunuz.
![]()
Gelen ekranda daha fazla basın
![]()
Şuraya kopyala: Filza’ya basınız.
![]()
Direk sizi Filzaya atıcaktır.
![]()
Filzada zip dosyasına bir kere basın dosyaları arşivden çikaracaktır.
![]()
![]()
Çıkan klasorün içindeki dosyaların hepsini seçip dosya içinden. / Librariy - Zeppelin klasörün içine yapıştırınız. Artık ayarlardan zeppeline girdiğinizde yüklemiş olduğunuz logoları göreceksiniz.
Tüm logolar iPhone 7 Plus, 11.3.1 Sürümünde test edilmiştir.
İphone X Uyumlumu?
4 adet yeni logo eklendi, Göktürk logoları tasarıma uygun olacak şekilde yeniden düzenlendi.
Değişiklik yapılan ve yeni eklenen logolar "Zeppelin Operatör Logoları 2" paketindedir.
Repoda bu ve karışık logolar yok, Türk Telekom logosu vardı eski karışık logoda yoktu sildim, bi daha yükleyeyim dedim bulamadım.
Konuya sonradan eklenen logolar repoda bulunmuyor maalesef, Karışık Logolar 2 linkinden indirerek manuel olarak ekleyebilirsiniz.
11.4.1 uyumlumu
herkess logo için uğraşmış :) ama yazı ekleme kısmı var zeppelin'de carrier text sağ üstte ben buraya yazı yazıyorum ama çıkmıyor ne yapmak gerekir
Arkadaşlar ben zeppelin yükledim ama ayarlarda gözükmüyor, cihaz iphone 6, ios 12.1.2, uncover ile jailbreak yaptım.
Aşağıdaki zepelin sürümünü indirdim zaten cydia'da başka yok.
mobilden hiç denemedim ama bir tweak vardı zeppelin logosu yapan bi deneyebilirsiniz. Forumda konusu açılmıştı sanırım.Bilgisayarsız arka plan şeffaf hale getirmek için mobilde çok program var ama 80x48 e düşürmek için mobil program varmı ?
Buldum hocammobilden hiç denemedim ama bir tweak vardı zeppelin logosu yapan bi deneyebilirsiniz. Forumda konusu açılmıştı sanırım.
Biraz küçük oldu sanki ama sadece;