Zeppelin | Operatör Logoları

Merhaba, öncelikle konu ve gelen talepleri karşılamandan dolayı teşekkür ederiz. Logo yapım konusunun linkini anakonuya eklersen, kendi yapmak isteyenler direk bağlantı kurabilsin.

Rica ederim her zaman, diğer konuyu bende yeni gördüm ekleyeceğim şimdi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
[automerge]1532103160[/automerge]
Arkadaşım logolar çok güzel. Bi ricada bulunsak SKODA amblem ve yazısını Yanyana logo yapabilir misiniz. Şimdiden teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 5574
Yeni logolar eklenmiştir. Logo 2 olan linkten indirebilirsiniz.
Logolar3.jpg

Öncelikle linki kopyalayıp safariye yapıştırın.

Burada İndir butonuna basıyorsunuz.

b8942296a285aef44553008ff636a6f6.png

Gelen ekranda daha fazla basın

31afe82cda8127dff047f54883de662f.png

Şuraya kopyala: Filza’ya basınız.

cf74598741b5976c4351fd751ab29ed1.png

Direk sizi Filzaya atıcaktır.

4cd4a5ed5866c75664db0f286f93642a.png

Filzada zip dosyasına bir kere basın dosyaları arşivden çikaracaktır.

be55d3972535384f173ae154db037711.png

4f0488ee2a0b72414fdbc8e428ce757a.png

Çıkan klasorün içindeki dosyaların hepsini seçip dosya içinden. / Librariy - Zeppelin klasörün içine yapıştırınız. Artık ayarlardan zeppeline girdiğinizde yüklemiş olduğunuz logoları göreceksiniz.

logoları kendimiz nasıl yapabiliriz konuyu açtınmı acaba

Yaparım hocam yakın zamanda eklerim

Şimdiden teşekkür ederim 😊
[automerge]1532252793[/automerge]
Rica ederim her zaman, diğer konuyu bende yeni gördüm ekleyeceğim şimdi

[automerge]1532103160[/automerge]

Yeni logolar eklenmiştir. Logo 2 olan linkten indirebilirsiniz.
Logolar3.jpg
Eline sağlık arkadaşım😀👍🏼

beyler bende çözdüm bu işi :) logo isteği olan varsa memnuniyetle yardımcı olurum

Zeppelin için operatör logolarını düzenledim, sizlerde kullanmak istediklerinizi yükleyebilirsiniz arkadaşlar.

Logolar.jpg

Logo-1.gif

İndirme Linki:

[INFO]JailbreakTR Reposundan yükleyebilirsiniz.[/INFO][INFO]
88ddf0730ebe3f16d1e61a3124dc4341.png

(Yeni Logolar Repoda Yoktur.)[/INFO]

Yeni Logolar:

Logolar2.jpg
Logolar3.jpg

İndirme Linki:

Önemli

Kendi Logosunu Yapmak İsteyenler için Logo Yapım Konusu Forumda Açılmıştır. Zeppelin Logo Yapımı

Yüklemek için indirdiğiniz RAR içindeki klasörleri /Library/Zeppelin dizinine atın ve ayarlardan logoyu uygulayın
PC Gerektirmeden Telefondan Yapmak için Resimli Anlatım Eklenmiştir.
Anlatım @uzayozer arkadaşımıza aittir. Teşekkür ederim kendisine

Öncelikle linki kopyalayıp safariye yapıştırın.
Burada İndir butonuna basıyorsunuz.
b8942296a285aef44553008ff636a6f6.png

Gelen ekranda daha fazla basın
31afe82cda8127dff047f54883de662f.png

Şuraya kopyala: Filza’ya basınız.
cf74598741b5976c4351fd751ab29ed1.png

Direk sizi Filzaya atıcaktır.
4cd4a5ed5866c75664db0f286f93642a.png

Filzada zip dosyasına bir kere basın dosyaları arşivden çikaracaktır.
be55d3972535384f173ae154db037711.png

4f0488ee2a0b72414fdbc8e428ce757a.png

Çıkan klasorün içindeki dosyaların hepsini seçip dosya içinden. / Librariy - Zeppelin klasörün içine yapıştırınız. Artık ayarlardan zeppeline girdiğinizde yüklemiş olduğunuz logoları göreceksiniz.

Tüm logolar iPhone 7 Plus, 11.3.1 Sürümünde test edilmiştir.
İphone X Uyumlumu?

4 adet yeni logo eklendi, Göktürk logoları tasarıma uygun olacak şekilde yeniden düzenlendi.

Değişiklik yapılan ve yeni eklenen logolar "Zeppelin Operatör Logoları 2" paketindedir.

4 adet yeni logo eklendi, Göktürk logoları tasarıma uygun olacak şekilde yeniden düzenlendi.

Değişiklik yapılan ve yeni eklenen logolar "Zeppelin Operatör Logoları 2" paketindedir.

Repoda bu ve karışık logolar yok, Türk Telekom logosu vardı eski karışık logoda yoktu sildim, bi daha yükleyeyim dedim bulamadım.

Repoda bu ve karışık logolar yok, Türk Telekom logosu vardı eski karışık logoda yoktu sildim, bi daha yükleyeyim dedim bulamadım.

Konuya sonradan eklenen logolar repoda bulunmuyor maalesef, Karışık Logolar 2 linkinden indirerek manuel olarak ekleyebilirsiniz.

herkess logo için uğraşmış :) ama yazı ekleme kısmı var zeppelin'de carrier text sağ üstte ben buraya yazı yazıyorum ama çıkmıyor ne yapmak gerekir

Arkadaşlar ben zeppelin yükledim ama ayarlarda gözükmüyor, cihaz iphone 6, ios 12.1.2, uncover ile jailbreak yaptım.

Aşağıdaki zepelin sürümünü indirdim zaten cydia'da başka yok.

9755

herkess logo için uğraşmış :) ama yazı ekleme kısmı var zeppelin'de carrier text sağ üstte ben buraya yazı yazıyorum ama çıkmıyor ne yapmak gerekir

Text kısmı çalışmamakta

Arkadaşlar ben zeppelin yükledim ama ayarlarda gözükmüyor, cihaz iphone 6, ios 12.1.2, uncover ile jailbreak yaptım.

Aşağıdaki zepelin sürümünü indirdim zaten cydia'da başka yok.

Sorunu çözdüm jailbreak yaparken tweak ve daemon yüklemeyi seçmemiştim hata veriyor diye tekrar seçip jailbreak yapınca düzeldi.

Bilgisayarsız arka plan şeffaf hale getirmek için mobilde çok program var ama 80x48 e düşürmek için mobil program varmı ?

mobilden hiç denemedim ama bir tweak vardı zeppelin logosu yapan bi deneyebilirsiniz. Forumda konusu açılmıştı sanırım.
Buldum hocam
Tweak Adı : DesignerXI
Açıklama : Kendi zeppelin ikonlarınızı tasarlamanızı sağlar.
Repo :
Uyumluluk : iOS 10 - 11
Fiyat : Ücretsiz
Zeppelicator de var aynı repoda bu tweak in artık kullanışlı olmadığı yazıyor ve aynı repoda DesignerXI ı öneriyor

-Çalışıyor hocam rica etsem Konu başlığını Mobilde Zeppelin Logo yapımı diye değiştirip bu tweaki eklermisiniz hocam.
-Birde fotoğraflarda arka planı şeffaf yapabilmek için App Storede
  • Adobe Photoshop Fix
  • Enlight
gibi çok kullanışlı algoritmaya sahip uygulamalar var. Bunlarıda eklerseniz güzel olur

Son düzenleme:
İlk logo yaptığımda hemen olmuştu logo şimdi filzada DesignerXI in klasöründen alıp zeppelinin klasörüne atıp bide png dosyasını düzenlemem gerek bi tane öyle uğraşmadan yapmıştım diğerleri olmadı. Acaba hazır .png resimler mi vardıda gece uğraşmadım şimdide neyi deneyip silmiştim hatırlamıyorum
[automerge]1552126587[/automerge]
9981Biraz küçük oldu sanki ama sadece;
9982
Bu şekilde kaydedersek çıkıyor logo

Son düzenleme:
Geri