ramazandemiral Yetkili Administrator 25 Eki 2019 #276 [INFO]Konu içeriği Güncellenmiştir. Widget İstek ve ekran görüntülerinizi Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz [/INFO]
[INFO]Konu içeriği Güncellenmiştir. Widget İstek ve ekran görüntülerinizi Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz [/INFO]
S Sezeryakup Kayıtlı Üye JailbreakTR 17 Ara 2019 #277 Senoltekintomgac: BUDA BENDEN OLSUN... Bir fidan bin insan Genişletmek için tıkla ... bu widget in adı ne acaba Son düzenleme: 17 Ara 2019
Senoltekintomgac: BUDA BENDEN OLSUN... Bir fidan bin insan Genişletmek için tıkla ... bu widget in adı ne acaba
Afyonteam Çalışkan Üye JailbreakTR 18 Ara 2019 #278 bi sitede kayan yazı var bunu widget olarak yapabilirmiyiz
K Kadric Aktif Üye JailbreakTR 21 Ara 2019 #279 Ramazan bey merhaba Ana sayfada kullandığınız widget in ismi nedir acaba. Saygılar Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ramazan bey merhaba Ana sayfada kullandığınız widget in ismi nedir acaba. Saygılar Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
K Kadric Aktif Üye JailbreakTR 21 Ara 2019 #280 Senoltekintomgac: Arkadaşlar ekrandaki widgetin resimlerini değişmek istiyorum filzadan nereye girmen gerek bilen varmı Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Bu widget in adı nedir,mahsuru yoksa söyleyebilirmsiniz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Senoltekintomgac: Arkadaşlar ekrandaki widgetin resimlerini değişmek istiyorum filzadan nereye girmen gerek bilen varmı Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Bu widget in adı nedir,mahsuru yoksa söyleyebilirmsiniz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Afyonteam Çalışkan Üye JailbreakTR 27 Şub 2020 #281 XenHTML bende çok kasıyor, şöyleki iphone 8 kilitliyken tuş kilidini acarken birden ana ekrana atıyor tuş kilidi görünmüyor bile normal mi bu ?
XenHTML bende çok kasıyor, şöyleki iphone 8 kilitliyken tuş kilidini acarken birden ana ekrana atıyor tuş kilidi görünmüyor bile normal mi bu ?
M Mahmut145328 Kayıtlı Üye JailbreakTR 21 Mar 2020 #282 mali76: Weatherlock ile muhteşem birleşme Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Bu widgeti bulamadim Türkçe olarak atabilecek var mi
mali76: Weatherlock ile muhteşem birleşme Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Bu widgeti bulamadim Türkçe olarak atabilecek var mi