Neler yeni

Tweak XB-CCModules

ramazandemiral

Yetkili
Administrator
XB-CCModules, Kontrol Merkezi'ne (Settings-ControlCenter-Edit aracılığıyla) eklenebilecek 5 yeni geçiş ekler. Sonra kaldırabilirsiniz (Airdrop ve Hotspot henüz uygulanmadı) ve bunları iOS10 yolu gibi kullanabilirsiniz. ilgili ayarları açmak Uzun basmanız yeterlidir.

Add Repo :

F01308D9-F762-4951-919F-75BB1869453A.jpeg

Son düzenleme:
Hocam denetim merkezinin boyutunu yarıya indirmişler bu tweakte bilmiyorum dikkat ettiniz mi ? Nasıl yapılır fikriniz var mı ?

Hocam denetim merkezinin boyutunu yarıya indirmişler bu tweakte bilmiyorum dikkat ettiniz mi ? Nasıl yapılır fikriniz var mı ?
ayarlar - denetim merkezi yolundan oradaki modülleri tekrar eklemeniz gerekiyor
Arkadaşın bahsettiği galiba bu. Bende de aynısı oluyor denetim merkezini açtığımda böyle oluyor yukarı kaydırınca geliyor yani sıkıntılı çalışıyor. Nedendir ki?
0F255998-3AD5-4E4E-A059-10B1441B339F.png

Ayrıca denetim merkezi ayarlarında da böyle her ayardan 2 tane gözüküyor. Herhangi birini silmeye çalıştığımda da ayarlar kapanıyor ana ekrana dönüyor.
79E84B65-52C3-47B2-8CBB-6BF79A31F86B.png

Hayır beyler bundan bahsediyorum, aradaki denetim merkezinin arka planı komple değil farkındaysanız yarım bunu nasıl yapmışlar varmı böyle tweak ?

Ekli dosyalar

• A5493E0D-30B5-4D84-85C1-F51ECDA6F5B5.jpeg
    A5493E0D-30B5-4D84-85C1-F51ECDA6F5B5.jpeg
    493.2 KB · Görüntüleme: 13
Hayır beyler bundan bahsediyorum, aradaki denetim merkezinin arka planı komple değil farkındaysanız yarım bunu nasıl yapmışlar varmı böyle tweak ?
Attığın Ekran Görüntüsünde olanları sadece ekle o şekilde görünmesi lazım. Ama öncelik hepsini denetim özelleştir kısmından kaldırman

Ccsupport dışında kullandığın cc ile alakalı tweakleri kaldırıp ayarlar kısmında çift gorunuyor mu bakar misin
Kuruluydu fakat hepsini kaldırdım sadece silo ve ccsupport kurulu fakat hala aynı. Icleaner üzerinden bütün tweakleri devre dışı bırakıp sadece ccsupportu aktif ettim yine aynı malesef.

denetim merkezi içi boş hiç birşey yok ccsupport silo sildim sonra bir ara reboot yatım baktım denetim merkezi yok cydia sildim yine düzelmedi jb aktifken geliyor ama ccsupport silo yüklüyken

Geri