hocam ben flasha bu konu uzerinden giderek yazdirdim ama flash ile baslatinca pc yi o siyah ekranda kaliyor.bu videodakini yapayim mi yoksa desteklemedigi icin mi siyah ekranda kaliyorumBuradaki yöntemle olmadı ama bununla oldu dostum çok sağol![]()
hocam ben flasha bu konu uzerinden giderek yazdirdim ama flash ile baslatinca pc yi o siyah ekranda kaliyor.bu videodakini yapayim mi yoksa desteklemedigi icin mi siyah ekranda kaliyorumBuradaki yöntemle olmadı ama bununla oldu dostum çok sağol![]()
Hocam bendede siyah ekranda kalıyordu videodaki yöntemle mac kurulum ekranı açıldı ondan sonrada herhangi bir sorun çıkmadı bir deneyin derimhocam ben flasha bu konu uzerinden giderek yazdirdim ama flash ile baslatinca pc yi o siyah ekranda kaliyor.bu videodakini yapayim mi yoksa desteklemedigi icin mi siyah ekranda kaliyorum
büyük ihtimal donanımın desteklemiyorerror 20 sorununa çözüm bulan var mı?
donanım derken bilgisayarı mı kasdettiniz. Çünkü error 20 yi jailbreak yaparken alıyorum.büyük ihtimal donanımın desteklemiyor
bilgisayarınız evetdonanım derken bilgisayarı mı kasdettiniz. Çünkü error 20 yi jailbreak yaparken alıyorum.
Windowsta checkra1n yüklemek isteyenler buyrun video:
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
etmiyor maalesefUefi destegi talep ediyormu bu yontem?
Sent from my iPhone using Tapatalk
etmiyor maalesef
donanımların destekliyorsa yapabilirsinYani uefi olmadan biosla yapmak mumkunmu? Bende pc-de bios var uefi destegi yok yapa bilirmiym. Cunki ben bu sayfada paylasilan yontemle yapdm benim usb-im bolunmedi Asd bolmesi acilmadi
Sent from my iPhone using Tapatalk
verbose boot safe mode kutucuklu yere kadar geldim fakat start kısmı soluk duruyor tıklayamıyorum telefonu bilgisayara bağlamama rağmen, var mıdır bunun çözümü?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Telefonu manuel olarak recovery mod a alın.start butonu aktif olacak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hackos işletim sistemine geçmiyorsun. Kurulum ekranında komut sistemi üzerinden yapıyorsun
Burda hackos kurmadığımız için sorun olmayacaktır.
Checkra1n HighSierra dan sonrasını destekliyor. Ondan dolayı sorun yaşamıssındır.
Kurulum yapmadığımız için sorun olmayacaktır.
Öncelikle linkteki siteye kayıt olman gerekiyor. Özellikle o siteyi verdim çünkü normal kurulacak imaj değil kurululmuş bir sistem gibi görünüyor burda imaj