Neler yeni

Windows Üzerinden Checkra1n Yüklemek

hocam ben flasha bu konu uzerinden giderek yazdirdim ama flash ile baslatinca pc yi o siyah ekranda kaliyor.bu videodakini yapayim mi yoksa desteklemedigi icin mi siyah ekranda kaliyorum
Hocam bendede siyah ekranda kalıyordu videodaki yöntemle mac kurulum ekranı açıldı ondan sonrada herhangi bir sorun çıkmadı bir deneyin derim

c02a28f18c3f11a258ee8855d930a166.jpg

Maalesef bu sorunda takildim kaldim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Buradaki yöntem olmamıştı Mach Reboot da kalmıştım. Bu videodaki yöntemle jailbreak kurdum. Ipad 5

Yani uefi olmadan biosla yapmak mumkunmu? Bende pc-de bios var uefi destegi yok yapa bilirmiym. Cunki ben bu sayfada paylasilan yontemle yapdm benim usb-im bolunmedi Asd bolmesi acilmadi

Sent from my iPhone using Tapatalk
donanımların destekliyorsa yapabilirsin

İyi akşamlar olmuyor nerede hata yapıyorum acaba burada kalıyor yardımcı olursanız sevinirim

Ekli dosyalar

• A0F2877F-4125-4B75-B38D-1E7A0191FF06.jpeg
    A0F2877F-4125-4B75-B38D-1E7A0191FF06.jpeg
    2 MB · Görüntüleme: 44
verbose boot safe mode kutucuklu yere kadar geldim fakat start kısmı soluk duruyor tıklayamıyorum telefonu bilgisayara bağlamama rağmen, var mıdır bunun çözümü?

verbose boot safe mode kutucuklu yere kadar geldim fakat start kısmı soluk duruyor tıklayamıyorum telefonu bilgisayara bağlamama rağmen, var mıdır bunun çözümü?

Telefonu manuel olarak recovery mod a alın.start butonu aktif olacak

Telefonu manuel olarak recovery mod a alın.start butonu aktif olacak

maalesef işe yaramadı hala soluk buton, yardım için teşekkürler

Hackos işletim sistemine geçmiyorsun. Kurulum ekranında komut sistemi üzerinden yapıyorsun ;)

Burda hackos kurmadığımız için sorun olmayacaktır.

Checkra1n HighSierra dan sonrasını destekliyor. Ondan dolayı sorun yaşamıssındır.

Kurulum yapmadığımız için sorun olmayacaktır.

Öncelikle linkteki siteye kayıt olman gerekiyor. Özellikle o siteyi verdim çünkü normal kurulacak imaj değil kurululmuş bir sistem gibi görünüyor burda imaj

Harddiski ikiye böldüm. Bir bölümüne Windows Diğer bölümüe SierraAMD V5 kurulumu yaptım.

Frameworks dosyalarını belirtmiş olduğun yerlere attım. Vermiş olduğun aşağıdaki komutlarla komut sistemi üzerinden Jailbreak işlemi bir kaç denemeden sonra başarılı oldu :)

Ayrıca kurulum aşamasında kuruluma geçmeden de belirtmiş olduğun şekilde SierraAMD V5 ile işlem başarılı.

hdiutil attach /Volumes/ASD/checkra1n\ beta\ 0.9.7.dmg

/Volumes/checkra1n/checkra1n.app/Contents/MacOs/checkra1n -v

Son düzenleme:
Bende asd gelmiyor bir turlu new volume oluyor o ekran gelmiyor ? Hata falanda vermiyor.
[automerge]1579047853[/automerge]
Burda gozukuyor fakat hicbir sekilde bilgisayarimda gozukmuyor. Yeniden baslatmama ragmen ?

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    2.1 MB · Görüntüleme: 38
  • image.jpg
    image.jpg
    2.7 MB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Geri