Tweak Watusi

Dogru sekilde yapiyorum ama sorun ne anlamadim. Whatsapp surumu kac olmali dun guncelleme yaptim cunku.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bana herhangi bir güncelleme gelmedi Whatsapp için :/ En son 3 gün önce güncelledim ama sorunsuz çalışıyor.
Önce verdiğim kodlar ile kurulumu kaldırın. Kurulum adımlarını tekrar ve işlem sırasına göre deneyin.

yok ne yaptimsa ayarlar dogru duzgun gelmedi. sildim tekrar yukledim whatsapp i sildim tekrar yukledim respringler falan ama yok. pes ediyorum :)

Dil icin application support icinde watusi klasoru yok bende.

Watusi yi TutuApp tan yada cydia impactor ile ipa şeklinden kurabiliyor muyuz acaba? Yani jailbreak siz
Tutuapp kullanırsan zaten direk tele yüklüyor bi daha cydia impactor ihtiyacın kalmıyor.
Ama burda anlatılan ipa değil direk tweak in kurulması.ipa için (tabii güncel mi bilemiyorum) tweakbox vb. uygulamalara bakabilirsin.

Warning: This version of wget does not support SSL (J hasn't compiled OpenSSL for ARM..
Connecting to cydia.f0u4d.com|104.24.443... connected.
No SSL..

Boyle bir hata alıyorum

Ayarlari bu sekilde mi gorunuyor
7f63b14e0d238d1d409371a1769bd57b.jpg

bendede Boyle Türkçe olmadı ne yaptıysam
11.1.2 electra

Dosyaları doğru yere attığınızdan emin misiniz? Açıklamaları da dikkatli okuyun. Kendim kullanıyorum sıkıntı yok.
Bir kaç defa yaptım olmadı
Zaten beyaz bar gibi bisey çıkıyordu konuşma penceresinde reklam sanırım
O yüzden kaldırdım
Teşekkür Ederim

Arkadaşlar çevrimiçi görünmeyi dondurunca karşı tarafın çevrimiçiside kapanıyor eskiden böyle değildi ipa kullanıyorum karşı tatafın çevrim içi olduğunu görüyordum.

Geri