Tweak Watusi

neyi yuklicem anlamadim ben, kod var yukarda watusi tool yuklemek icin o kodu nasil kullanicam

@corleone Önce Whatsapp'ı yüklemeniz gerekiyor. Ardından Sitemizde Terminal Jailed var ona bu komutu yapıştırıp enterlamanız gerek ya da SSH ile.

neyi yuklicem anlamadim ben, kod var yukarda watusi tool yuklemek icin o kodu nasil kullanicam

Eğer pc üzerinden yapacaksan öncelikle winscp ile telefona bağlanıp ordaki terminalde bu komutları çalıştırabilirsin.
Eğer telden yapmak istersen de iterminal ile yine aynı komutları çalıştırarak yüklemeyi yapabilirsin.

yaptim ama ne ayarlara nede whatsapp icine ayarlari gelmedi. whatsapp surumumu uygun degildi acaba

Acilista invalid parameters uyari aliyorum eksik yaptim sanirim.
1baa9e57f472aa96ff2509bbe38a3b65.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kendim de denedim. Sorunsuz yüklendi ve çalışıyor.

Kodları doğru şekilde ve doğru sıra ile girin lütfen. Ve yüklemeden sonra cihazınızı respring yapmayı unutmayın.

ilk once watusi tool u mu yuklemem gerek ve her birini yukledikten sonra mi respring yapmaliyim yoksa ikisini birden yukleyip mi masrafli oldum biraz kusura bakmayin :)

ilk once watusi tool u mu yuklemem gerek ve her birini yukledikten sonra mi respring yapmaliyim yoksa ikisini birden yukleyip mi masrafli oldum biraz kusura bakmayin :)

Rica ederim :) Öncelikle watusi tools u yüklemeniz gerekiyor. Ardından respring yapmadan watusi yi yüklemeniz gerekli. İkisini de yükledikten sonra respring yaptığınızda sorunsuz çalışacaktır.

oyle yaptim aynen ama acilista invalid parameters uyarisi vermesi normalmi acaba, ayarlar gorunuyor ama.

Geri