Neler yeni

Tweak Upscale

ramazandemiral

Yetkili
Administrator
Tweak: Upscale
Açıklama: Cihaz Çözünürlüğünü Değiştirin.
Uyumluluk: Belirtilmemiş (İOS11 Test Edildi.)
Repo:
Fiyat: Ücretsiz

Önemli

ekran çözünürlük değiştikten sonra cihaz siyah ekranda kaldıysa kesinlikle hard reset atılmaması ve o çözünürlük dosyasının silinip o şekilde hardreset atılması gerekmektedir. Hard reset atılmaması çok önemli

Ekran Görüntüsü:
89956114-0497-4D2C-80ED-041571F1D769.png

Not: Tweak sorun yaratırsa çözünürlüklerde /var/mobile/Library/Preferences/ dizinine gidin com.apple.iokit.IOMobileGraphicsFamily.plist bulun ve silin. cihazınızın doğal çözünürlüğünü yeniden oluşturacak ve geri dönecektir.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Nasil yani simdi ordan iphone x secersem cihazim iphone 6 plus x in cozunurlugumu uygulanacak ?

Ben SystemInfo tweak'i ile yapmıştım 6 Kullanıyorum 6+ a aldım her şey güzel giderken şarjım bitti ve telefonu açtığımda Glicth hatası ile karşılaştım bu tweakte de olabilir mi yoksa sorunsuz bir şekilde kullanım sunar mı?

Ben SystemInfo tweak'i ile yapmıştım 6 Kullanıyorum 6+ a aldım her şey güzel giderken şarjım bitti ve telefonu açtığımda Glicth hatası ile karşılaştım bu tweakte de olabilir mi yoksa sorunsuz bir şekilde kullanım sunar mı?
Normalde Riskli bir tweak system info ama burda julioverne işin içinde sorumluluk sizin :)

Dostum cok enterasan bi tweakmis ama ya simgeler kocaman oldu iphonex yapinca :) valla sildim geri

güzel olduğu kadar riskli bir tweak yanlış çözünürlük girdiğinizde cihaz kafayı yiyor kendine getirmekde çileden çıkartıyor kullanımı bilmiyorsanız uzak durun derim

Ne zamandir rpetrich e mail atiyordum LittleBrother i guncellesin diye.Bu cok iyi oldu ama deneyen var mi malum cozunurluk riksli is elmada kalmayalim 😅

Ne zamandir rpetrich e mail atiyordum LittleBrother i guncellesin diye.Bu cok iyi oldu ama deneyen var mi malum cozunurluk riksli is elmada kalmayalim 😅
ben denedim oluyor fakat benim cihaz kapanıp açıldıktan sonra sapıttı sonra da kaldırdım tweak'i ilk başta systeminfo ile yapmıştım şimdi ise bununla denediğimde aynı problem oldu

ArkadaslR. İha sapitti eski haline gelmiyor tweak yukleme silme gözükmüyor çözünürlükten dolAyi
[automerge]1535965025[/automerge]
güzel olduğu kadar riskli bir tweak yanlış çözünürlük girdiğinizde cihaz kafayı yiyor kendine getirmekde çileden çıkartıyor kullanımı bilmiyorsanız uzak durun derim
usta eski hale nasil getiririz

Bende denedim 5s,6s yaptim berbat bir goruntu oldu.Tweaki sildigim halde eski haline gelmedi klavye dahil gozukmuyordu cozunurlukten.Tekrar yukleyip iphone x yaptim fakat bu da iyi durmadi.Orjinal cozunurluge nasil getibilirim? Iphone 8 plus

Duzenleme : iosres.com bu siteden cihazinizin cozunurlugunu ogrenip upscaleye degerleri girip uygulayin ve sonra tweaki kaldirin.

Sakin olun beyler :D

/var/mobile/Library/Preferences/ dizinine gidin com.apple.iokit.IOMobileGraphicsFamily.plist bulun ve silin. cihazınızın doğal çözünürlüğünü yeniden oluşturacak ve geri dönecektir.

Taeak yüklenmiyor telefonu yeniden bSlatsMmi acabA
[automerge]1535966605[/automerge]
Sakin olun beyler :D

/var/mobile/Library/Preferences/ dizinine gidin com.apple.iokit.IOMobileGraphicsFamily.plist bulun ve silin. cihazınızın doğal çözünürlüğünü yeniden oluşturacak ve geri dönecektir.
Eyv cozuldu 😊

Son düzenleme:
siyah ekranda kaldı benim ki. baştan başlatıyorum. logo geliyor ama siyah ekran oluyor malesef bunun için çözüm varmı?

İlk konuya siyah ekran için önemli bir not eklendi. Lütfen okuyun ve dikkat edin kullanırken

Denedim 6+ plus yaptım tam istediğim gibi oldu ama ekranda çizikler oldu. Hani ekran arızalanır yukardan aşağı çizgiler çıkar ya onlardan çıktı. WhatsApp'a girdim görüntü kocaman oldu. Orijinale döndürdüm güncellense güzel olur.

upscale tek başına uygulama boyutlarına müdahale edemez, etmez.. Nomoresmallapps tweakini kurup bi deneyin yine olmazsa o uygulama çözünürlük ve ekran oranınıza uygun değil demektir.

upscale tek başına uygulama boyutlarına müdahale edemez, etmez.. Nomoresmallapps tweakini kurup bi deneyin yine olmazsa o uygulama çözünürlük ve ekran oranınıza uygun değil demektir.

Ee tweakın hiç bir amacı kalmıyor o zaman. Ne anladım ben bu işten.

Geri