Neler yeni

Çözüldü Uncover Sorunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Burki7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Burki7

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Bende düzgünce çalışırken Res oldu telefon.tekrar açtım doğrulama istedi sora olmadı sildim.Tekrar yükledim tam yüklenirken siyah yerde kalıyor.Çözümü nedir bunun.Cydia ve tweakler duruyor acaba onları silip öyle mi denesem alakası var mı ? Cydia yı silme de çıkmıyor işareti silemiyorum da.

Bende düzgünce çalışırken Res oldu telefon.tekrar açtım doğrulama istedi sora olmadı sildim.Tekrar yükledim tam yüklenirken siyah yerde kalıyor.Çözümü nedir bunun.Cydia ve tweakler duruyor acaba onları silip öyle mi denesem alakası var mı ? Cydia yı silme de çıkmıyor işareti silemiyorum da.

Dostum ignition veya nerden kuruyorsan farklı bir yerden dene .:)

Link için teşekkürler ama dostlar indirdiğimde bunla aç diyor kendi seçiyor açacağı şeyi eksiklik var bi yerde.Birde cydia ,cydiadown,filza yüklü fakat giriyorum geri atıyor.Bugün oldu ya bu problem jb çalışıyordu güven dedim doğrulamadı sildim sonra bunlar.

Ekli dosyalar

• 2C89ADD7-7762-4384-B406-BDA116F37928.png
    2C89ADD7-7762-4384-B406-BDA116F37928.png
    103.1 KB · Görüntüleme: 45
Link için teşekkürler ama dostlar indirdiğimde bunla aç diyor kendi seçiyor açacağı şeyi eksiklik var bi yerde.Birde cydia ,cydiadown,filza yüklü fakat giriyorum geri atıyor.Bugün oldu ya bu problem jb çalışıyordu güven dedim doğrulamadı sildim sonra bunlar.

Dostum jb sıfırlandı tekrar jb atman gerekli onun içinde öncelikle pc baglanıp cydia impactor ile
cihaza uncover kurman gerek.

Cydia impactor ile yükle sonra arkadaşın attığı linkten kur sertifika daha uzun olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayret bişey Ya resmen her yol kapalı.
[automerge]1554572799[/automerge]
Eğer yapamazsan TweakBox da işini görür fakat sürekli kullanımda bu siteleri tercih etmeni tavsiye etmem.Impactor kullanarak kendin imzalatman her zaman daha iyi.
Dostlarım çok teşekkür ederim 2-3 denemede tweakbox oldu yükledim.Çalıştı sizi seviyorum 😘

Ekli dosyalar

• B1318892-32A8-46A0-A0A8-1AF849E96B1A.png
    B1318892-32A8-46A0-A0A8-1AF849E96B1A.png
    248.7 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
sifirdan Impactor indir . Xcode kismindan delete ip di ve revomoke certifikalari temizle sonra temizden b49 u kur hata almadan kurar

Dün aksam telefon reset attı bugun impactorla uncover b43 ü tekrar yükledim.. en iyisi impactor. b43 sürümünde hiç sorun yaşamıyorum o yüzden tam stabil olana kadar böyle devam.

Geri