Jailbreakliydi telefon sanırım kapatmışlar telefonu ipa aracı ile tekrar aktif etmeye çalıştım hata verdi telefonun dengesini bozdu :)Jb aktif ise kurabilirsin. Jb aktif değil ise pc de impactor ile kurabilirsin.
Jailbreakliydi telefon sanırım kapatmışlar telefonu ipa aracı ile tekrar aktif etmeye çalıştım hata verdi telefonun dengesini bozdu :)Jb aktif ise kurabilirsin. Jb aktif değil ise pc de impactor ile kurabilirsin.
Jailbreakliydi telefon sanırım kapatmışlar telefonu ipa aracı ile tekrar aktif etmeye çalıştım hata verdi telefonun dengesini bozdu :)
Bende 12.2 yüklü ama sanırım uygun jb yok ve sürüm de düşmüyor anladığım kadarıyla.Ne gibi bir yardım istiyorsun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Selam arkadaşlar, yaklaşık bir haftadır telefonumda jb yok. Ignition sitesinde PC olmadan jb unc0ver aracını indirip yapıyorduk ama sanırım önüne geçmişler şu an hiçbir şekilde unc0veri yükleyemiyorum. İPhone’u ilk kez jb yapmıştım ve şu bir haftalık süreçte gördüm ki jb’siz iPhone tamamen çöp. Yurtdışında olduğum için bilgisayar ile jb yükleme şansım yok. Türkiye’ye de ne zaman döneceğim meçhul. Bu yüzden telefonumu bilgisayarsız jb yapma gibi bir olanağım var mı yoksa beklemeli miyim sertifika sorunu çözülene kadar?
springboard yüklü olmadığına rağmen bu hatayı alıyorum ben safe moduna düşüyorum sorun ne olabilir reset e basdigimda düzeliyor yardım lütfen
sildim bir daha hata vermez insllah saygılar abimCydia dan son yüklediğin tweakı sil.
sildim bir daha hata vermez insllah saygılar abim
Fotoğraftaki gibi hergün yazılım güncelleme uyarısı alıyorum bunu nasıl yok edebilirim ?
teşekkür ederim fakat beta profil de olmadı hala geliyor bu mesaj..Linkten tvos 12 beta profili yükleyin.
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
teşekkür ederim fakat beta profil de olmadı hala geliyor bu mesaj..
Saklama alanında da güncelleme yok fakat geliyor hala.. jailbreak kaldırıp telefonu sıfırlasam gider mi ? Yada böyle başka yöntem var mı?İphone Saklama alanında indirilmiş güncelleme varsa silin