Neler yeni

unc0ver Jailbreak Sorunları ve Çözumleri

Şu anda birkaç kişi imzaları Revoke ettiriyorlar ondan dolayı yüklenmeyebiliyor arada imzalıyorlar yeniden . eğer sürüm yükseltecekseniz reprovision Önerimdir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şuan için bi problem yok indiriyor

kaç defa denedim inmiyor
d225ca6d3a81b91991dedeabadfaf576.jpg

Bende de aynı problem var. Yüklemiyor tekrar... Birdenbire patladı yav ne güzel kullanıyorduk.. Geri de getiremiyoruz

İmpactore de xcode kısmından hesabını revoke et

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kardeşim hayırdır konuyu neden kilitledin iki kısımadada yazmışsın diyorsun sen daha cvb yazmazdan öncede vardı iki konuda burda cvb alamadığım için açtım sağolsun arkadaşlar yardımcı oldu

Kardeşim hayırdır konuyu neden kilitledin iki kısımadada yazmışsın diyorsun sen daha cvb yazmazdan öncede vardı iki konuda burda cvb alamadığım için açtım sağolsun arkadaşlar yardımcı oldu

Dostum bu aralar o kadar çok bu konuda başlık açılmaya başlandı ki gerçekten sorunu olan insanların başlıkları daha çözülemeden altlarda ezilmeye başlandı bu da beni rahatsız ediyor sana bir garezim olduğundan değil konu daha fazla mesaj alıp yukarı taşınmasın diye kilitledim yanlış anlaşılma olmasın. İyi forumlar.

Halledebildiniz mi ben de ayni hatayi aliyorum impactorden revoke de edilmiyor surejli hata veriyor

İmpactore de xcode kısmından hesabını revoke et

Kardeşim dediğiniz gibi uyguladım yüklendi bir sıkıntı Yok b49 yükledim fakat expiry 6 gün diyor

Ekli dosyalar

• 7D430BD6-9A3B-47A2-B7D9-3BF3C701D545.png
    7D430BD6-9A3B-47A2-B7D9-3BF3C701D545.png
    1.6 MB · Görüntüleme: 38
Kardeşim dediğiniz gibi uyguladım yüklendi bir sıkıntı Yok b49 yükledim fakat expiry 6 gün diyor

Bir haftalık sertifika imzalar impactor ile kurulum reprovision kur cydia dan otomatik imzalama yaparsın

Aynen dostum kendin imzalağın uygulamalar bir hafta süreyle imzalanır ardından silip tekrar etmen gerekir ama en sağlıklısı budur diğerleri çok yazsada hiç ummadığın bir anda bitebilir

İmpactorden sürekli farklı hatalar alıyorum ne sertifikayı silebildim hatasız ne yükleyebildim telefondan yükleyemiyormuyuz şuan jbyi?

İmpactorden sürekli farklı hatalar alıyorum ne sertifikayı silebildim hatasız ne yükleyebildim telefondan yükleyemiyormuyuz şuan jbyi?
Cydia impactör ile yükledim kardeşim bir sıkıntı Yok sitedeki arkadaşlarda bunu tavsiye ediyor

Aldığınız hataları sitede aratın eğer yoksa konu açarak yardım isteyebilirsiniz.

Geri