Neler yeni

unc0ver Jailbreak Sorunları ve Çözumleri

Bende de aynı sorun telden indireceğim bir yer arıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sitelere güvenmeyin. İmpactpr ile Kurun ipayı. Jbledikten sonra reprovision tweaki ile otomatik imzalattırın . Daha temiz bir yol var yönelmemiz için hiçbir sebep yok pcniz varsa

Uncover programını açamıyorum belirtilen sitede yeni uncoveri kurmaya çelişiyorum ama yüklenmiyor defalarca kurdum ama sonuç aynı ne yapabilirim acaba ?

Ekli dosyalar

• 863B1166-EBDC-4A5B-8364-7372A080ADEB.png
    863B1166-EBDC-4A5B-8364-7372A080ADEB.png
    1.5 MB · Görüntüleme: 29
Uncover programını açamıyorum belirtilen sitede yeni uncoveri kurmaya çelişiyorum ama yüklenmiyor defalarca kurdum ama sonuç aynı ne yapabilirim acaba ?

İndirdiğin sitelerin sertifikaları apple tarafından iptal edildi jb aracını sitesinden indir ve cydia impactor ile kurulum yap.

Jailbreak yaptıktan sonra telefon açıldığında donup kalıyor bunu nasıl çözebilirim ?

Successionla restore ettikten sonra otomatik 12.2 yi indirmiş cihaz şarjdayken. Sildim tabi jb yaptım. Daha sonra beta profili yaptıktan sonra tekrar açtım. Kalan süre hesaplanıyorda kalmış araştırdım birkaç yöntem de denedim kendimce hala aynı yazıyor başına gelen ? Veya çözümü bilen varmıdır teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar şöyle bi sorunum var
Telefon navigasyon uygulamada konumda geç tepki veriyor öreğin sağa dönmem gereken yerde navigasyon geç tepki verdiğinden yolu kaçırmış oluyorum jailbreakten dir dedim jb yi devre dışı bıraktım değişen birşey olmadı. Eraser alternatifi ile telefonu sıfırladım jbsiz ilk kullanımda yine aynı sıkıntı . İkinci defa eraser alternatifi olan uygulama ile tekrar sıfırladım jb siz kullanımda bu sefer navigasyon düzeldi. Cihazı unc0ver 3.0.1 ile jb yaptım tweaklerimi yükledim sonuç navigasyon yine geç tepki verdi. Tel iphone x sürüm 12.1.2
Tweakler
Novoice mail
Audiorecorder
Fastunlock
Onlinenotif
Taransparamtdoc
Fivebetterhome
Fivedocx
Bioprotec
Appadmin
Appsmenager
İcleaner
Cercube
Filza
Mternminal

Merhaba arkadaşlar şöyle bi sorunum var
Telefon navigasyon uygulamada konumda geç tepki veriyor öreğin sağa dönmem gereken yerde navigasyon geç tepki verdiğinden yolu kaçırmış oluyorum jailbreakten dir dedim jb yi devre dışı bıraktım değişen birşey olmadı. Eraser alternatifi ile telefonu sıfırladım jbsiz ilk kullanımda yine aynı sıkıntı . İkinci defa eraser alternatifi olan uygulama ile tekrar sıfırladım jb siz kullanımda bu sefer navigasyon düzeldi. Cihazı unc0ver 3.0.1 ile jb yaptım tweaklerimi yükledim sonuç navigasyon yine geç tepki verdi. Tel iphone x sürüm 12.1.2
Tweakler
Novoice mail
Audiorecorder
Fastunlock
Onlinenotif
Taransparamtdoc
Fivebetterhome
Fivedocx
Bioprotec
Appadmin
Appsmenager
İcleaner
Cercube
Filza
Mternminal

Diğer harita uygulamalarında da aynı sorun mevcut mu?

merhabalar yeni olduğum için hiç bilgim yok. Jailbreak konusunda bana yardımcı olabilecek kimse var mı acaba?

Arkadaşlar uncover jaşlbreak aracının en güncel sürümünü nerden indirebilirim

Konu içerisinde herz aman güncel sürümünü bulabilirsin.

Geri