Neler yeni

unc0ver Jailbreak Sorunları ve Çözumleri

8b4a197851176ddd63173aa33d08aa21.jpg

Böyle bir hata aliyorum ne yapmam gerekiyor acaba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ayarlar genel iphone saklama alanı yönet, burada telefonunuza indirilmiş olan sistem güncelleme dosyasını ota yı silip tekrar jailbreak yapınız

Ayarlar genel iphone saklama alanı yönet, burada telefonunuza indirilmiş olan sistem güncelleme dosyasını ota yı silip tekrar jailbreak yapınız

Hocam saklama alani kisminda yok ki ota bulamiyorum silmek icin ariyorum ama

Olması gerekiyor bu sekilde zorlarsanız

indirilmis güncelleme dosyanız mevcut. Olduğu icin bu uyarıyı alıyorsunuz zorlarsanız elmada kalır ardından güncel sürüme gecmek zorunda kalırsınız iyice bakın olmak zorunda
[automerge]1551352019[/automerge]
Sürümüm 12.1.1 ama jb yapınca cydia ana ekrana gelmiyor malesef:(
Sebebi şu 1 kez yapıp respring yapınca ekrana gelmiyor jailbreak yaparken bir kaç kez yapmanız gerekiyor yani oradaki 38 dongusunu tamamlayana kadar bir kaç kez jailbreak yapınız ardından cydia gelecektir tüm aşamalar bittiğinde

Olması gerekiyor bu sekilde zorlarsanız

indirilmis güncelleme dosyanız mevcut. Olduğu icin bu uyarıyı alıyorsunuz zorlarsanız elmada kalır ardından güncel sürüme gecmek zorunda kalırsınız iyice bakın olmak zorunda
[automerge]1551352019[/automerge]

1a5c609231caca18022403e7e86b4fec.jpg

Yazikim guncelleme de boyle bi hata yiyorum saklama alaninda da yok ota guncellemesi ne yapacagim simdi sildim uncover i hard reset yaptim yine yok bu ota da bu sekilde hata veriyo

Dünden beri uğraşıyorum muhtemelen jb guncelleme gelmesin diye kurdugu dosyayi aktardi telefona ondan guncelleme gozukmuyor ve denetlenmiyor olabilir mi?

Merhaba Reload System Deamons seçeneğini kapatmadan JB aktif olmuyor. Seçeneği kapatanca tek seferde aktif oluyor. JB için bir zararı var mı?

az önce b33 le jailbreak liydi telefon bir anda jailbreak kalktı eski haline geldi herşey şimdi yeniden b37 jailbreak yaptım sorun yok sebebi ne olaki

Sanırım bu sorunu yaşayan yok. ana ekrandaki unc0ver ikonuna tıklayınca 1.ci resimdeki uyarı geliyor. oysa ki JB çıktığı ilk gün yüklediğimde "ayarlar/profil" den "güven" demiştim. JB yaptığım andan itibaren gayet sorunsuz kullanıyorum. Bugün uygulamaya girip profil sürem ne kadar? bakayım dedim, bu uyarılarla karşılaştım. işin tuhafı "doğrula" dememe rağmen doğrulanmıyor ve Cydia dahil tüm tweakler sorunsuz çalışıyor. Önerisi olan veya benzer durumla karşılaşan varsa ve paylaşırsa sevinirim. Teşekkürlerimle

95269527

Sanırım bu sorunu yaşayan yok. ana ekrandaki unc0ver ikonuna tıklayınca 1.ci resimdeki uyarı geliyor. oysa ki JB çıktığı ilk gün yüklediğimde "ayarlar/profil" den "güven" demiştim. JB yaptığım andan itibaren gayet sorunsuz kullanıyorum. Bugün uygulamaya girip profil sürem ne kadar? bakayım dedim, bu uyarılarla karşılaştım. işin tuhafı "doğrula" dememe rağmen doğrulanmıyor ve Cydia dahil tüm tweakler sorunsuz çalışıyor. Önerisi olan veya benzer durumla karşılaşan varsa ve paylaşırsa sevinirim. Teşekkürlerimle

Ekli dosyayı görüntüle 9526Ekli dosyayı görüntüle 9527

Uncoveri sil yeniden indir

Ekli dosyayı görüntüle 9526Ekli dosyayı görüntüle 9527

merhaba.biraz önce bende oylesine basayim dedim benim de ayni sekilde oldu. silmeden yeni uncover i yukledim. bos simge iniyor.

merhaba.biraz önce bende oylesine basayim dedim benim de ayni sekilde oldu. silmeden yeni uncover i yukledim. bos simge iniyor.

İgnition dan indirebilirsin en alttan ikinciyi indirin birisi b36 bir üstteki b38

arkadaşlar ben ip7 jailbreak kurdum. önce bazı programları açamadığım için liberty kurdum ve sorunu çözdüm. öncesinde de sorun varmıydı bilmiyorum ama instagram açılmıyor. bunun dışında carplay ve ngxplay yükledim. başka da bir tweak çekmedim. çözümü nedir ne yapmam gerekir?

arkadaşlar ben ip7 jailbreak kurdum. önce bazı programları açamadığım için liberty kurdum ve sorunu çözdüm. öncesinde de sorun varmıydı bilmiyorum ama instagram açılmıyor. bunun dışında carplay ve ngxplay yükledim. başka da bir tweak çekmedim. çözümü nedir ne yapmam gerekir?

merhaba. benimde instagram gun boyu guncellemiyordu. kapattim actim telefonu, ayrica uncover da acilmiyordu. guncelledim, 38 i kurdum. tekrar jb yaptım. duzeldi.. ama sadece ac kapat ile duzeldigini dusunuyorum.

merhaba. benimde instagram gun boyu guncellemiyordu. kapattim actim telefonu, ayrica uncover da acilmiyordu. guncelledim, 38 i kurdum. tekrar jb yaptım. duzeldi.. ama sadece ac kapat ile duzeldigini dusunuyorum.

teşekkürler, aç kapa düzeldi evet ama jailbreak de gitti. tekrardan jailbreak yaptım şimdi çalışıyor instagram ama jailbreak neden gitti? yaparken bi ayar filan mı yapmam gerekiyor?

teşekkürler, aç kapa düzeldi evet ama jailbreak de gitti. tekrardan jailbreak yaptım şimdi çalışıyor instagram ama jailbreak neden gitti? yaparken bi ayar filan mı yapmam gerekiyor?
maalesef her telefonu yeniden açtığınızda yapmanız gerekiyor.

Geri