unc0ver Jailbreak Sorunları ve Çözumleri

arkadaslar merhaba, ben ios 12.1.1 cihazımı surekli uncover in undecimus v3.0.0 b49 ipa si le jailbreak liyordum baya da memnunum sıkıntısız, fakat falan var ona gecmeli miyim riskli mi risksiz mi daha mi iyi kotu mu bi bilgilendirirseniz sevinirim tesekkurler

memnunum ama simdi baska bilgisayardan yeniden indiricem eskisini mi yoksa en yenisi mi indirsem merakımdan sordum sizce ne yapiyim b49 u yeniden bulmaya calisirken sorun yasamak korkum..
kullandiginiz neyse ondan devam edin. son sürüm olmasina aldanip kurmayin yani. tamamen iyi çalışıyor dediginiz icin boyle konusuyorum

Kuveyturk hesabıma girerken karsıma bu yazı cıkıyor demek ki hala jb li gozukuyor :(

b3fe318ec206118a1ab7eb0462c341cc.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone XSMAX aracılığıyla gönderildi

Ben bunun için Liberty kullanıyorum sorun yaşamadım

Merhaba arkadaşlar. 12.1.2 sürüm jailbreak var. Uzun zamandır sorunsuz kullanıyordum. Şimdi jb gitti ve tekrar aktif etmeye kalktığımda 24/33 te kalıyor. Load tweak kapattım. Reload Sistem kapattım ne yaptıysam 24 e geliyor Bir süre ekran 24 te de akıyor ama sonunda telefon kapanıp tekrar açılıyor. Bu sorunla karşılaşıp halleden var mı?

Merhaba arkadaşlar. 12.1.2 sürüm jailbreak var. Uzun zamandır sorunsuz kullanıyordum. Şimdi jb gitti ve tekrar aktif etmeye kalktığımda 24/33 te kalıyor. Load tweak kapattım. Reload Sistem kapattım ne yaptıysam 24 e geliyor Bir süre ekran 24 te de akıyor ama sonunda telefon kapanıp tekrar açılıyor. Bu sorunla karşılaşıp halleden var mı?
Unc0ver sürüm nedir.

Bu sürümü de 5-6 aydın kullanıyorum gayet stabildi ama şimdi böyle oldu

Dün benzer durum bende de oldu. Telefon kapandı açtım unc0ver açılmıyordu. Sildim siteler üzerinden kurdum. Jailbreak düğmesine basınca telefon kapanıyordu. Bilgisayar üzerinden impactor ile son sürümünü yükledim uncover imza süresi bitmiş gibi yapıp açılmadı bi türlü. Sonra sitede bi arkadaşımız paylaşmış 3utools ile uncover imza yapmayı anlatmış. O şekilde yaptım ve jailbreak oldu. Bir bak istersen...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhabalar,

Cihazım iPhone 8 Plus
İos Sürümü: 12.3.2
Cydia impactor ile Uncover jailbreak aracını yükledim fakat Unsupported hatası ile karşılaşıyorum.

Konu hakkında yardımlarınızı rica ederim

Merhabalar,

Cihazım iPhone 8 Plus
İos Sürümü: 12.3.2
Cydia impactor ile Uncover jailbreak aracını yükledim fakat Unsupported hatası ile karşılaşıyorum.

Konu hakkında yardımlarınızı rica ederim

Bulunduğunuz sürüme jb yayınlanmadı.
12.4 sürümüne jb yayınlandı.

JB yapıyorum 1 hafta sonra otomatikman gidiyor yada yeniden başlatınca bunu kalıcı yapan bir tweak felan yok mu ?

bu neden böyle reis gidiyor kendi

Eskiden jailbreak yapmak daha kolaydı ve telefon kapanıp açıldığında gitmiyordu.ancak ıos 10 ile birlikte jailbreak yapmak daha da zorlaştı.apple da bunun için önlemler alıyor tabi.yani ıos sürümlerinde açık bulmak gittikçe zorlaşıyor.işte bu yüzden bu işle uğraşan kişiler değişik yöntemler geliştiriyor.malesef ıos 10 dan sonraki sürümlerde jailbreak bu şekilde.yani bu şekilde idare etmek zorundayız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar merhaba yasaklı bir repo yüzünden cydia bu hale geldi maalesef hiçbir tweak yada repo yükleyemiyorum repoyu kaldırdık ama böyle bir hata alıyorum yardım

Ekli dosyalar

• FD04FB76-9227-489A-851A-B2C917973F4D.jpeg
    FD04FB76-9227-489A-851A-B2C917973F4D.jpeg
    231.1 KB · Görüntüleme: 26
Arkadaşlar merhaba yasaklı bir repo yüzünden cydia bu hale geldi maalesef hiçbir tweak yada repo yükleyemiyorum repoyu kaldırdık ama böyle bir hata alıyorum yardım

Uncover Ayarlardan restore rootfs sekmesini açıp restore yapın ve tekrar jb yapın. Tüm tweaklarınız ve repolarınız silinir.

Filza ile bieşey yapamam mı acaba tek yolu bumu
[automerge]1568974585[/automerge]

Teşekkür ederim yardımlarınız için

Crack repo ve tweak kullanımından dolayı cydia dosya yapısı bozulmuş. Dediğim gibi restore rootfs ile restore yapın.

Bu hatayi aliyorum ne yapmaliyim

Ekli dosyalar

• 90BE7AF5-6C58-4430-AE00-E006CC39D3D8.png
    90BE7AF5-6C58-4430-AE00-E006CC39D3D8.png
    55.4 KB · Görüntüleme: 22
Geri