Neler yeni

unc0ver Jailbreak Sorunları ve Çözumleri

O zaman yukarıdaki işlemleri tekrarla ota güncellemesi tamamen insin ve öyle sil.
İşleme başlamadan önce beta profili sil.
Tamamdır hocam deniyorum sonucu bildiririm burdan çok teşekkür ederim 👏
[automerge]1569196764[/automerge]
O zaman yukarıdaki işlemleri tekrarla ota güncellemesi tamamen insin ve öyle sil.
İşleme başlamadan önce beta profili sil.
VE MUTLU SON
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YARDIMLARIN İÇİN 👏👏

Ekli dosyalar

• 1D9BBF91-5389-4F2A-B925-E024F0025F6F.png
    1D9BBF91-5389-4F2A-B925-E024F0025F6F.png
    512.2 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Arkadaşlar selam,

Cydia’da paket güncellemesi yaparken tüm tweaklar patladı. Sorunun neden kaynaklandığını bilmiyorum. Şimdiyse cydia böyle açılıyor.

Eski tweak verilerini kurtarabilir miyim ?
Cydia’yı düzeltmek için ne yapabilirim?
[automerge]1569247574[/automerge]
Arkadaşım sistemim iOS 11.3.1 ne diye iOS 12 ye taşıyorsun ya ? Okuman yazmanda mı yok ?
[automerge]1569247658[/automerge]
Bu ne bilgisizliktir be

Uncover jb ios 11 den 12.4 e kadar kapsar. Konu başlığının 12 olması sorunu farklı kılmaz.
Üslubuna dikkkat et !!!
Bilgili ve tecrübelisin, okuma yazman da var ?öncelikle konuyu açtığın yere bak !!

XR 12.4 jb ten sonra kamera calismiyor kaptip actim bidaha jb yaptim kemara aciliyor ama sadce 10 suruyor sonra acilmiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

12,4 jailbreak uncover da (a12) navigasyon çalşmıyor herhangi bir bilgisi olan varmıdır

Yerleşik uygulama olan navigasyon programı mı yoksa harici yüklediğiniz navigasyon programı mı.
Shadow veya nosub tweakları ile uygulamayı jb dışında tutarak çalıştırmayı deneyin.
Sorun devam ederse uncover ayarlardan restore rootfs sekmesini açıp restore yapın.

safari plus guncellemesi yaptim ama respring ekraninda kaliyor. load deamonsu kapattim, hala ayni Cozum?

safari plus guncellemesi yaptim ama respring ekraninda kaliyor. load deamonsu kapattim, hala ayni Cozum?

Reload daemons kapatıp jb yapın ve safari plas uygulamasını cydia dan kaldırıp reload daemons sekmesini açıp tekrar jb yapın.

iphone xs a12 uncover jailbreak sonrası ayarlarda tweaklar gözükmüyor, tweaklar kuruluyor fakat aktif olmuyor yardım

hepsini yaptım olmuyor tweak yüklüyorum cydiada var ayarlarda yok birde whatsap face id şifre problemi yapıyor açılmıyor
[automerge]1569959689[/automerge]

load etkin

Uncover Ayarlardan restore rootfs sekmesini açıp restore yap yazdığım repoları ekle ve dependsleri yükle daha sonra ayarlarda görünecek bir tweak yükle (ultrasound vb.)

Uncover 3.7.0 sürümünü yüklemedinmi
evet jailbreakame.app sitesinden indirdim kurdum tekrar baştan başladım bu sefer cephei kurdum söylemiş olduğun tweakları hepsini kurdu
[automerge]1569961800[/automerge]
evet jailbreakame.app sitesinden indirdim kurdum tekrar baştan başladım bu sefer cephei kurdum söylemiş olduğun tweakları hepsini kurdu

Ekli dosyalar

• 3B1E3D9B-5A2D-4C56-9DC6-DA46CD9209F6.png
    3B1E3D9B-5A2D-4C56-9DC6-DA46CD9209F6.png
    514.3 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:
Geri