Sence hiç denemedim mi zaten program o hatayı verdikten sonra program donup kalıyor açılmıyor bir daha telefonu kapatıp açınca açılıyor program ama aynı yineCihazı yeniden başlatıp jailbreak yapmayı deneyin
Sence hiç denemedim mi zaten program o hatayı verdikten sonra program donup kalıyor açılmıyor bir daha telefonu kapatıp açınca açılıyor program ama aynı yineCihazı yeniden başlatıp jailbreak yapmayı deneyin
Sence hiç denemedim mi zaten program o hatayı verdikten sonra program donup kalıyor açılmıyor bir daha telefonu kapatıp açınca açılıyor program ama aynı yine
Merhaba arkadaşlar ip6 12.2 cıhazıma unc0ver ile jailbreak yapmaya çalışırken successfully jailbroken demesine rağmen respring yapınca şade moda atıyor ve reboot etmeden şade moddan çıkamıyorum(restore rootfs yaptım reinstall ssh yaptım reinstall cydia yaptım)
hayır çözülmediKonunun ilk sayfasında ota sorununun çözümü mevcut işlemleri doğru yaparsanız sorununuz çözülür.
hayır çözülmedi
Yaptım dostum her şeyi anlatıln gibi yaptım ama olmuyor galiba ota inmis cihaza ama beb de gözükmüyorİşlemleri doğru yapın
Yaptım dostum her şeyi anlatıln gibi yaptım ama olmuyor galiba ota inmis cihaza ama beb de gözükmüyor
Dostum profilleri sildim tüm tüm tikleri kapadım falan jbye bastım 10/30da ota hatası veriyo ve donuyor program telefonu kapamak zoruna kalıyorum hiç bi güncelleme dosyası da inmiyor in ve yükle çıkıyor yüklersem 12.4 atıcakİşlemleri tekrar okuyun. !!
zaten daha önce restore rootfs yapmıştım yani hiçbir tweak yoktu ve bu sorun tweak yükledikten sonra olmadıUyumsuz veya sorunlu tweak, safe mode da sorunlu tweak cydiadan kaldırın.
nedendir bilinmez birkaç kere daha restorerootfs yapıp jailbreak yaptıktan sonra düzeldi şuan jailbreakliyimzaten daha önce restore rootfs yapmıştım yani hiçbir tweak yoktu ve bu sorun tweak yükledikten sonra olmadı
Dostum profilleri sildim tüm tüm tikleri kapadım falan jbye bastım 10/30da ota hatası veriyo ve donuyor program telefonu kapamak zoruna kalıyorum hiç bi güncelleme dosyası da inmiyor in ve yükle çıkıyor yüklersem 12.4 atıcak
zaten daha önce restore rootfs yapmıştım yani hiçbir tweak yoktu ve bu sorun tweak yükledikten sonra olmadı
[automerge]1564589114[/automerge]
nedendir bilinmez birkaç kere daha restorerootfs yapıp jailbreak yaptıktan sonra düzeldi şuan jailbreakliyim
MERHABA,
dediğiniz gibi ,uçak moduna aldım ,sonuç aynı,
sonra ipayı (unc0ver) sildim ve impaktor ile tekrar yükledim - o da sonuç vermedi,
en son olarak da ipa ayarlarından Reastore RootFS aktiv hale getirdim.....ama sonuç yine değişmedi....
JB de yapamadım Cydia yı da silemedim....
kala kaldım ortalıkda...
aynısını yaptım ama yine aynı ota hatası neyse bu sorun çözülmeyecek bir sorun galiba**Ota dosyası hızlı iner ve güncelleme yapar işlemi yaparken dikkatli olun.**
Cihazda beta profil varsa silin.
1.UncOver a uygulamasına girin ve clear diagnostics data tiklayin
2.UncOver da restore rootFS haricinde bütün tikleri kaldırın ve jailbreak e tıklayın işlem tamamlanmayacak,
3.Telefon ayarları genel güncelleme merkezine tıklayın ve güncellemeyi indirin 4.Ayarlar>Genel>iphone Depolama alanından indirdiğiniz güncellemeyi silin
Ve linkden tv os12 beta profilini yükleyin
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
chimera derken,Restore rootfs işlemini 3-4 kez tekrarlayın.
Yine işlem başarılı olmazsa chimera ile deneyin.
chimera derken,
shimera ipa mi yüklemem lazım,?
shimera jailbrek mı diyorsunuz?
Şu an aktiv olmayan cydia ikonu ne olacak kardeşim,Chimera jb aracının ipasını yükleyerek jb yapın.
Şu an aktiv olmayan cydia ikonu ne olacak kardeşim,
shimera ipasını yükleyince ve jb yapınca cydia aktiv hale mi gelecek?
bu arada telefonun sürümü 11.0.1
saygılar
tamam,Pardon cihaz sürümünü unuttum.
Uncover ayarlardan restore rootfs sekmesini açıp restore yapın işlemi 3-4 kez tekrarlayın ve sonrasında Electra ile jb yapmayı deneyin.
aynısını yaptım ama yine aynı ota hatası neyse bu sorun çözülmeyecek bir sorun galiba
Yapıldı ayarları sıfırlayalım tekrar deniyim sağolunSorun tarif ettiğim şekilde çözülmesi gerekiyor.
Cihaz hiç jb yapıldımı? Eğer yapılmadıysa !!ayarlardan tüm içerikleri ve ayarları sil diyerek cihazı sıfırlayın. Ve jb yapmayı deneyin.
Ota hatası alıyorum otomatik güncelleme kapalı saklama alanına bakıyorum orda yeni güncelleme İnmemiş jb yapamıyorum yardımcı olun lütfen
[automerge]1564826908[/automerge]
Yapıldı ayarları sıfırlayalım tekrar deniyim sağolun
Bilmiyorum görmedim sabahtan beri uğraşıyorum kafam şişti zaten kusura bakmayınKonu ilk mesajda spoiler içerisinde ota sorununun çözümü mevcut.
Az önce unc0ver ile jb yaptım cihazı Cydia giriş yapamıyorum atıyor uygulamadan