Neler yeni

unc0ver Jailbreak Sorunları ve Çözumleri

Evet bro ama Hücreselden güncelleme atmıyor işte indire basamıyorum bir de 12.4tamamen kurayaım mı çok yemiyor mı interneti

o zaman sadece 2 alternatif var:

1. WiFi ile güncellemeyi indir ama OTO yüklemeyi kapat ve sonra güncellemeyi sil..

2. Shsh kayıtların varsa FR yap

o zaman sadece 2 alternatif var:

1. WiFi ile güncellemeyi indir ama OTO yüklemeyi kapat ve sonra güncellemeyi sil..

2. Shsh kayıtların varsa FR yap
2.Dediğinizi anlamadım ama birincisi için 12.4ü indirdikten sonra 12.1.4 e geri dönemem ki hani silsem bile eski sürümüme geri dönebilir miyim şu an wifiye baglanma sansım yok ama baglanıp 700mblik güncellemeyi indirip kurduktan sonra silmemi istiyosunuz yaparım da eski sürümde nasıl kalıcam

2.Dediğinizi anlamadım ama birincisi için 12.4ü indirdikten sonra 12.1.4 e geri dönemem ki hani silsem bile eski sürümüme geri dönebilir miyim şu an wifiye baglanma sansım yok ama baglanıp 700mblik güncellemeyi indirip kurduktan sonra silmemi istiyosunuz yaparım da eski sürümde nasıl kalıcam

indirmek ayrı , indirip yüklemek ayrı... sen sadece indirip sileceksin.. eğer indir ve yükle seçeneği çıkarsa.. tüm ayarları sileceksin..

Not: Sadece ayarlar “iÇERİK” değil

2. Alternatif için forumda araştırma yapın “FutureRestore”

İnternet cafede impactor calistiramiyorum kurdum ama unc0ever i atamiyorum telefona. Ben ndirip kurmam gereken seylermi var acaba.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İnternet cafede impactor calistiramiyorum kurdum ama unc0ever i atamiyorum telefona. Ben ndirip kurmam gereken seylermi var acaba.

Soyle bir hata ekraniyla karsilasiyorum
f5c4a522101ddcb201364c4b71a61087.jpg

İtunes yüklümü pc de
Ve tam olarak nasıl bir hata alıyorsun.

Soyle bir hata ekraniyla karsilasiyorum
f5c4a522101ddcb201364c4b71a61087.jpg

Konuyu incelermisin.

Konuyu incelermisin.

Cok cok tesekkur ederim hallettim oldu sicakta cafe de perisan olmustum soguk kola gibi geldiniz tesekkurler

Unc0ver jb aracı ios 11 den 12.2 kadar kapsadığı için ios 12 jailbreak sorunları genel konu başlığı altında toplandı.
Uncover ayarlardan restore rootfs ile restore edin ve tekrar jb yapın, işe yaramazsa konu linkinden tam restore yapın.
Restore rootfs sadece jailbreak i mi sıfırlar yoksa telefonu da sıfırlar mı, telefon arkadaşın benim değil küfür yemeyelim sonra.

Restore rootfs sadece jailbreak i mi sıfırlar yoksa telefonu da sıfırlar mı, telefon arkadaşın benim değil küfür yemeyelim sonra.

RootFS: JB yaptığın ilk görüntüyü sergiler içerde... yani sadece Tweak ayarları kalır

indirmek ayrı , indirip yüklemek ayrı... sen sadece indirip sileceksin.. eğer indir ve yükle seçeneği çıkarsa.. tüm ayarları sileceksin..

Not: Sadece ayarlar “iÇERİK” değil

2. Alternatif için forumda araştırma yapın “FutureRestore”
Evet sadece indir ve yükle çıkıyor başka yok telefonun ayarlarını sildiğim zaman neler gider

arkadaşlar herhangi bir sebebpten dolayı reset attı defa kurmayı denedim nasıl olucak yardım lütfen arkadaşlar konuyu doğru yerden açtım umarım
sorunlarımla sizi boğduysam kusura bakmayın
[automerge]1564518037[/automerge]
arkadaşlar herhangi bir sebebpten dolayı reset attı defa kurmayı denedim nasıl olucak yardım lütfen arkadaşlar konuyu doğru yerden açtım umarım
tweak leri kapattım re install cydia dedim uygulama atıyor attıktan sonra denedikten sonra hep yüklenme ekranında kalıyor olmuyor

Ekli dosyalar

• 182227F1-2C98-4465-B501-2B4473BEA228.png
    182227F1-2C98-4465-B501-2B4473BEA228.png
    795.5 KB · Görüntüleme: 10
  • 8B225C2C-AD35-4F3A-A0CE-C2A0EAA9813A.png
    8B225C2C-AD35-4F3A-A0CE-C2A0EAA9813A.png
    807.7 KB · Görüntüleme: 10
[automerge]1564518037[/automerge]

tweak leri kapattım re install cydia dedim uygulama atıyor attıktan sonra denedikten sonra hep yüklenme ekranında kalıyor olmuyor

Cihazı uçak moduna alarak deneyin.
Unc0ver ayarlardan load tweaks sekmesini kapatıp jb yapın

ikisini birden de kapattım olmadı yüklenme ekranında kalıyor
[automerge]1564518309[/automerge]

Reload domedons(?) yanlış yazmış olabilirim) açıktı acaba ondan mı yeni fark ettim

Unc0ver ayarlardan restore rootfs açın ve restore yapın. Tüm tweaklarınız silinir.

Paylaştığınız resimde hücresel açık.
Cihazı kapatıp açın 5 dk bekleyin ve tekrar deneyin. Aynı hatayı verirse uncover ayarlardan restorerootfs sekmesini açın restore yapın ve tekrar jb yapmayı deneyin.
Yine sonuç alamazsanız, Unc0ver ipa yı cydia impactor ile yükleyin tekrar deneyin.

MERHABA,
dediğiniz gibi ,uçak moduna aldım ,sonuç aynı,
sonra ipayı (unc0ver) sildim ve impaktor ile tekrar yükledim - o da sonuç vermedi,
en son olarak da ipa ayarlarından Reastore RootFS aktiv hale getirdim.....ama sonuç yine değişmedi....
JB de yapamadım Cydia yı da silemedim....
kala kaldım ortalıkda...

Ne yaptıysam yapayım bu hatayı alıyorum(Güncelleme dosyası inmemiş,Tüm ayarları sıfırladım,Uçak modunda denedim,Uncoveri bir sürü siteden indirip denedim,uncoverin ayarlarından ayarları kapatıp açtım,ios profili falan yükledim)ama yok yok bu hatayı alıyorum yok mu ya bu sorunu çözebilecek birisi ya 1 haftadır deniyorum yok olmuyorE7FAE465-FFF4-4832-A3BB-A062C77B2A0D.png

Ne yaptıysam yapayım bu hatayı alıyorum(Güncelleme dosyası inmemiş,Tüm ayarları sıfırladım,Uçak modunda denedim,Uncoveri bir sürü siteden indirip denedim,uncoverin ayarlarından ayarları kapatıp açtım,ios profili falan yükledim)ama yok yok bu hatayı alıyorum yok mu ya bu sorunu çözebilecek birisi ya 1 haftadır deniyorum yok olmuyorEkli dosyayı görüntüle 13083
Cihazı yeniden başlatıp jailbreak yapmayı deneyin

Geri