Neler yeni

unc0ver Jailbreak Sorunları ve Çözumleri

Böyle hatalar aldığımda genelde reinstall cydia diyerek hatayı çözüyordum fakat bugün denediğimde uncover Unable Repair System hatası veriyor ve düzelmiyor.

Ekli dosyalar

• 0A098315-934A-4814-B15E-F7FF41186687.png
    0A098315-934A-4814-B15E-F7FF41186687.png
    132.3 KB · Görüntüleme: 23
Böyle hatalar aldığımda genelde reinstall cydia diyerek hatayı çözüyordum fakat bugün denediğimde uncover Unable Repair System hatası veriyor ve düzelmiyor.

Aynı sorun ile ilgili yazılmış mesajlar konuda mevcut. Mesajları yukarı doğru okuyun.

Arkadaşlar bugün cydia da güncelleme vardı yaptım
Cydia ya artık giremiyorum atıyo
Ne yapmam lazım jailbreak aktif. Son yaptığım güncellemeleri nasıl devre dışı bırakabilirim

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Safe mod tada cydia açılmıyo

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Uncover Ayarlardan reinstal cydia ve reset cydia chache sekmelerini açıp tekrar jb yapın
Sorun düzelmez ise uncover ayarlardan restore rootfs sekmesini açıp restore yapın (tüm tweaklarınız silinir) ve tekrar jb yapın.

İyi akşamlar,telefon 10xr-sürüm 12.2- Sorun uncuwer jailbreak yapıyorum,cydia geliyor,cydiadan yüklediğim telefonun ayarlar kısmına gelmesi gereken uygulamalar gözükmüyor,filza,icleaner,wifi paswords gibi uygulamalar ekrana yükleniyor onlarda sıkıntı yok,ayarlar kısmına gelmesi gereken dleasy,killx,callbar gibi cydiadan yüklediğim uygulamalar ayarlarda gözükmüyor yardımcı olabilirmisiniz.

İyi akşamlar,telefon 10xr-sürüm 12.2- Sorun uncuwer jailbreak yapıyorum,cydia geliyor,cydiadan yüklediğim telefonun ayarlar kısmına gelmesi gereken uygulamalar gözükmüyor,filza,icleaner,wifi paswords gibi uygulamalar ekrana yükleniyor onlarda sıkıntı yok,ayarlar kısmına gelmesi gereken dleasy,killx,callbar gibi cydiadan yüklediğim uygulamalar ayarlarda gözükmüyor yardımcı olabilirmisiniz.

PreferenceLoader ın yüklü olduğuna emin olun yüklüyse tekrar yükleyin ve forumda arama yapın çözümün detaylısı mevcut

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

PreferenceLoader ın yüklü olduğuna emin olun yüklüyse tekrar yükleyin ve forumda arama yapın çözümün detaylısı mevcut

PreferenceLoader zaten yüklü tekrar yükledim yeniden kurdum sorun hala devam ediyor,forumda cimera jilbreakın bu sorunla ilgili çözümü var uncowerla ilgili olanı yok yada ben bulamadım yardımcı olablirmisiniz.

PreferenceLoader zaten yüklü tekrar yükledim yeniden kurdum sorun hala devam ediyor,forumda cimera jilbreakın bu sorunla ilgili çözümü var uncowerla ilgili olanı yok yada ben bulamadım yardımcı olablirmisiniz.

Chimera ile olanı deneyin muhtemelen düzelecektir
Cephei kurmayı deneyin kurulysa tekrar kurun

Arkadaşlar konunun yerimi bilmiyorum ama kodi yüklü telefonumda kaldıramıyorum yardımcı olur musunuz?Ekli dosyayı görüntüle 15199

Filza ile kodi diye aratın ve çıkanları silin daha sonra cydia içinden kodi yi silmeyi deneyin.
Sorun düzelmez ise Uncover Ayarlardan restore rootfs sekmesini açıp restore yapın tüm tweaklarınız silinir. Daha sonra tekrar jb yapın
Cydia içerisindeki güncellemeleri tek tek yükleyin (cydo hatası oluşur ise tekrar restore rootfs yapın ve cydia güncellemelerini yapmayın.)

AFFE4503-DBEE-4500-B952-B9B33190C70B.png
iOS 12.4 kullanıyorum tweak yüklerken yada silerken bu hatayı alıyorum telefonda işlem yapamaz oldum. Nasıl çözebilirim ?

Konu açmadan önce forumda arama yapın.
1. Uncover Ayarlardan restore rootfs sekmesini açıp restore yapın tüm tweaklarınız silinir
2. Tekrar restore rootfs sekmesini kapatıp jb yapın
3. cydia içindeki güncellemeleri tek tek yapın
4. aynı sorun ile karşılaşırsanız 1 ve 2 nci seçeneği tekrarlayın ve cydia içerisindeki güncellemeleri yapmayın.
5. Cydia içinden tweakın paket Ayarlarını değiştir bölümünden güncellemeleri yoksay etkinleştirin.

uncoveri telefona direkt siteden yukluyorum fakat yukleme bittikten sonra acilmiyo. yardim ederseniz sevinirim

İndirme yaptığınız sitelerin tamamı devre dışı şu anda 3utools programı ile pc den yüklemeyi deneyin.

Programı kur teli PC’ye bağla jb menüsünü seç, iOS versiyonunu seç bu kadar

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

cydia güncellemesinden sonra oluşan cydia hatasını birden fazla kez restorefs yaparak çözdüm. temiz jailbreak kurulumu yaptım. cydia açtığımda aşağıdaki güncellemeler çıkmakta, bunlardan hangisi hatalı? hangisini yapmamam lazım. sürekli güncelleme çıkıp duruyor yanlışlıkla installa basmak da istemiyorum. Launch deamon controllerin upgradeini kapatmak istedim ama kapanmıyor.

teşekkürler.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2019-12-14 at 08.31.33 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2019-12-14 at 08.31.33 (1).jpeg
    48.3 KB · Görüntüleme: 20
  • WhatsApp Image 2019-12-14 at 08.31.33.jpeg
    WhatsApp Image 2019-12-14 at 08.31.33.jpeg
    76.3 KB · Görüntüleme: 16
  • WhatsApp Image 2019-12-14 at 08.31.32.jpeg
    WhatsApp Image 2019-12-14 at 08.31.32.jpeg
    143 KB · Görüntüleme: 16
cydia güncellemesinden sonra oluşan cydia hatasını birden fazla kez restorefs yaparak çözdüm. temiz jailbreak kurulumu yaptım. cydia açtığımda aşağıdaki güncellemeler çıkmakta, bunlardan hangisi hatalı? hangisini yapmamam lazım. sürekli güncelleme çıkıp duruyor yanlışlıkla installa basmak da istemiyorum. Launch deamon controllerin upgradeini kapatmak istedim ama kapanmıyor.

teşekkürler.
Jailbreak Resources olması lazım fakat sorun düzeltilmişti hatırladığım kadarıyla

Nasıl emin olacağız? Test eden ya da bilgisi olan var mı?Tekrar restorefs yapmak istemiyorum tüm tweakleri yeniden kurdum.

Geri