Neler yeni

unc0ver Jailbreak Sorunları ve Çözumleri

iPhone 6 (ios 12.4) cihazımı satmak istiyorum bu yüzden jailbreak kaldıracaktım unc0ver uygulaması açılmayınca silip tekrar yüklemeyi denedim. Uzun uğraşlar sonucu yükledim ama RootFS seçeceğini açıp jailbreak silmeye çalıştığımda ya 1/31 de kalıyor yada 2/31 olup uygulama kapanıyor.
[automerge]1574971044[/automerge]

itunes ile telefonu sıfırlarsam cydia gider mi veya iTunes den telefonu güncellersem jailbreak kaldırabilir miyim ? Herhangi bir şekilde bunu kaldırmam lazım her şeyimi yedekledim.

Dfu modunda yapabilirsiniz tamamen temiz kurulum olur tüm bilgileriniz gider

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Uncover Ayarlardan restore rootfs sekmesini açıp restore yapın ve tekrar jb yapın.
Bende aynı sorun vardı dediğinizi yaptım ama şimdi uncover açılmıyor bilgisayarız uncover kuramıyorum ana menüye gelmiyor mevcut açılmayan uncover silinmiyor Yardımcı olurmusunuz ne yapabilirim

merhaba arkadaşlar,

bir kaç sorum var forumlarda çeşitli cevaplar yazılmış ama tam çözemedim. telefonum iphone 6s plus uncover 11.4.1

ilk sorum ; bir gün önce bir kaç tweak güncellerken sub-process /usr/libexec/cydia/cydo returned an error code (2) hatası vermeye başladı, çözemeyince uncover'ı tekrar açıp rootfs yaptım.

telefon açıldı, cydia dahil tüm tweak ikonları gitmişti.

sonra tekrar yeniden başlattım uçak moduna aldım uncover'ı açtım rootfs'i kaldırıp reinstall cyida işaretleyip jailbreak dedim. sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code bu hatayı vererek jailbreak yaptı. respring yaptım. tweaklar çalışıyordu ama cydia ikonu yok. nasıl yüklerim? yardımlarınız için teşekkür ederim.

Chimera iOS 12.4 jailbreak kullanıyorum. Telefonu kapadım açtım. Jailbreak gitti. Silzee sitesinden chimera yüklemiştim daha önce. İmzası gitmiş sildim tekrar yüklemeye çalışıyorum olmuyor. Ignitition sitesi de imzalar kapalı. PC de Impactor hata veriyor kurmuyor. Chimera kurabileceğim yöntem veya yer söyleyin. Teşekkürler..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende aynı sorun vardı dediğinizi yaptım ama şimdi uncover açılmıyor bilgisayarız uncover kuramıyorum ana menüye gelmiyor mevcut açılmayan uncover silinmiyor Yardımcı olurmusunuz ne yapabilirim

Yüklü olan uncover ipa silinmiyorsa dikkatli olun cihaz elmada kalır ve sürüm kaybedersiniz.
Şu anda ipa yükleyeceğiniz sitelerin hiç biri çalışmıyor. Cydia impactorun güncellenmesini bekleyin.

merhaba arkadaşlar,

bir kaç sorum var forumlarda çeşitli cevaplar yazılmış ama tam çözemedim. telefonum iphone 6s plus uncover 11.4.1

ilk sorum ; bir gün önce bir kaç tweak güncellerken sub-process /usr/libexec/cydia/cydo returned an error code (2) hatası vermeye başladı, çözemeyince uncover'ı tekrar açıp rootfs yaptım.

telefon açıldı, cydia dahil tüm tweak ikonları gitmişti.

sonra tekrar yeniden başlattım uçak moduna aldım uncover'ı açtım rootfs'i kaldırıp reinstall cyida işaretleyip jailbreak dedim. sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code bu hatayı vererek jailbreak yaptı. respring yaptım. tweaklar çalışıyordu ama cydia ikonu yok. nasıl yüklerim? yardımlarınız için teşekkür ederim.

Uncover Ayarlardan reinstal cydia ve reset cydia chache sekmelerini açıp tekrar jb yapın

Arkadaşlar dün bazı güncellemeler geldi, Tam güncelleme seçeneğine tıkladım daha sonrasında bir hata verdi. Ve şuan Cydia'da ne yapmaya çalışırsam ekteki hatayı alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?B3C814C7-4974-4228-AD8E-1947F4E6206B.png0FE6545C-DDAA-4A17-977E-A539A7E9DE86.png

yaptım fakat böyle bi uyarı alıyorum bu seferde, hard reset attım telefona jailbrwak kompile gitti. 8A97F9A6-2EA8-4B05-875C-C674312F3870.png

Düzeltmek için uğraşmayın Uncover Ayarlardan restore rootfs sekmesini açın ve restore yapın (tüm tweaklarınız silinir) daha sonra restore rootfs sekmesini kapatıp tekrar jb yapın

Hocam onu yaptım sıkıntı yok ama tekrar tweak yüklemek istediğim de aynı güncellemeyi yapmak istiyor önce sonra gene aynı hatayı veriyor ve başa dönüyor en azından bende o şekilde oldu.

Hocam onu yaptım sıkıntı yok ama tekrar tweak yüklemek istediğim de aynı güncellemeyi yapmak istiyor önce sonra gene aynı hatayı veriyor ve başa dönüyor en azından bende o şekilde oldu.

O güncellemeyi yapmayın sorunlu. Yeni bir güncelleme yayınlanana kadar.
Cydia içinden güncellmeyi açın / paket ayarlarını değiştir/ güncellemeleri yoksay aktif edin.
24080261f837f2625636faad89c241e6.png

Benim için artık çok geç ios 13.2.3'e geçtim keşke bunu daha önce bilseymişim tüm gece uğraşmazdım

Düzeltmek için uğraşmayın Uncover Ayarlardan restore rootfs sekmesini açın ve restore yapın (tüm tweaklarınız silinir) daha sonra restore rootfs sekmesini kapatıp tekrar jb yapın
Benim için de çok geç :) Uncover silip electra yükledim, Succession indirip tamamen temiz bir kurulum yapıyorum daha sonrasında da Electra kullanmayı düşünüyorum.

Aynı sorun bende de var. Rootfs sonrası telefonu sıfırlayıp tekrar jailbreak yapsam temiz kurulum olur mu? Versiyon kaybetmeden.

Edit: ekran görütüsü, re install ve reset cydia caches işaretli. 21/30 da kalıyor bu hata ile. Telefon jailbroken görünüyor tweakler calısıyor(watusi vb) ama cydia yok. Bu arada yukarıda arkadaşın belirttiği hatayı aldıktan sonra rootfs yaptıktan sonra cydia gitti.

Ekli dosyalar

• D441FE51-8AF8-4E32-8078-FB05597EB3DA.png
    D441FE51-8AF8-4E32-8078-FB05597EB3DA.png
    597.6 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:
Aynı sorun bende de var. Rootfs sonrası telefonu sıfırlayıp tekrar jailbreak yapsam temiz kurulum olur mu? Versiyon kaybetmeden.

Edit: ekran görütüsü, re install ve reset cydia caches işaretli. 21/30 da kalıyor bu hata ile. Telefon jailbroken görünüyor tweakler calısıyor(watusi vb) ama cydia yok. Bu arada yukarıda arkadaşın belirttiği hatayı aldıktan sonra rootfs yaptıktan sonra cydia gitti.
Valla bilgi sahibi değilim fakat Succession kullanarak temiz kurulum yapıp bekleyebilirsin en garantici yol bu ben şahsen böyle yaptım şuan Apple'da bir sıkıntı varmış düzeltilmesini bekliyorum. Sonra unc0ver jb yapacağım.

Bu konu da ki bütün çözüm yollarını denedim hocam, 3-4 defa rootfs yaptım, reinstall cydia yaptım ama cydia/cydo sorununu aşamıyorum. Filza ile düzeltme yontemi sunmuşlar ana filza yı kuramıyorum. ☹️

Bu konu da ki bütün çözüm yollarını denedim hocam, 3-4 defa rootfs yaptım, reinstall cydia yaptım ama cydia/cydo sorununu aşamıyorum. Filza ile düzeltme yontemi sunmuşlar ana filza yı kuramıyorum. ☹
Rootfs sonrası telefonu fabrika ayarlarına döndürüp tekrar jailbreak sorunu çözer gibi ama, unc0ver temiz restore aşamaları nedir? Rootfs sonrası fabrika ayarlarına çevirebiliyor muyuz elmada bırakmadan.

Rootfs sonrası telefonu fabrika ayarlarına döndürüp tekrar jailbreak sorunu çözer gibi ama, unc0ver temiz restore aşamaları nedir? Rootfs sonrası fabrika ayarlarına çevirebiliyor muyuz elmada bırakmadan.

Rootfs den sonra, herhangi bir problem yaşamıyorum elma da kalma gibi ama cydia/cydo hatasını aşamıyorum. Aşamadığım için de, hiç bir işlem yapamıyorum cydia dan

Rootfs den sonra, herhangi bir problem yaşamıyorum elma da kalma gibi ama cydia/cydo hatasını aşamıyorum. Aşamadığım için de, hiç bir işlem yapamıyorum cydia dan

Restore rootfs sonrası tekrar jb yaptığınızda cydia güncellemelerini yapmayın

Hocam yapmıyorum ama herhangi birleyde yükleyemiyorum

Restore rootfs işleminin tamamlandığından emin ol
Uncover Ayarlardan restore rootfs, reinstal cydia ve reset cydia chache sekmelerini açıp restore işlemini tekrar yap işlemi 3-4 kez tekrarla.

Geri