Neler yeni

unc0ver Jailbreak Sorunları ve Çözumleri

Arkadaşlar merhaba. Tweak kaldırırken (herhangi bir tweak) Sileo (depends) diye kırmızı uyarı çıkıyor kaldıramıyorum..

Ek: Ekran görüntüsü.
9E23FB6B-4213-4A0A-A3A8-65033AAC8B9B.jpeg

Not: Tweak yüklerken de aynı hatayı veriyor.
[automerge]1564225907[/automerge]
[INFO]Çözüldü: APT 1.8 Strict yükleyince düzeldi..[/INFO]

Son düzenleme:
Merhabalar. Kilit ekraninda bildirimler actigimda direk o uygulamaya gitmiyor ana ekrana gidiyor. Mesela mesaj geldiginde kilit ekranindan cevapla desigimde ya direk mesaj uygulamasina giriyor yada ana ekrana gidiyor. unc0ever 12.2 ile jb li. Bu sorunla karsilasan yada cozumu bilen varmi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cihaz jb siz aynı sorun devam etmiyorsa tweaklarınızdan kaynaklı olabilir.
Sorun jb sizde oluşuyorsa İphone ayarlardan
Tüm ayarları sıfırla deneyin.

Cihaz jb siz aynı sorun devam etmiyorsa tweaklarınızdan kaynaklı olabilir.
Sorun jb sizde oluşuyorsa İphone ayarlardan
Tüm ayarları sıfırla deneyin.

Jb den sonra oldu. Daha onceden kalan ayar dosyalarinda cakisma var sanirim. Halletmeye calisiyorum.

Hayırlı geceler arkadaşlar
Bugün bi hırsla telefona 137 tane repo yükledim bi tweak sayesinde fazla repo yazma imkanı veriyordu bu yüklediğim repolardan bazıları boşmuş tek tek kaldırmayı denediğimde diğerlerini güncelleştirdiği için telefon 10-20 dakka bekliyor filza üzerinden dosyalardan silmediğim kaldırmadığım cydia.list kalmadı(sadece içinde repo bulunan dosyalar)bu repoların hepsini nasıl silebilirim
Sürüm ; 12.2
Jailbreak ; unc0ver
Not ; Reinstall Cydia ve Clear cacheyi denedim olmadı iCleanerde denedim

Hayırlı geceler arkadaşlar
Bugün bi hırsla telefona 137 tane repo yükledim bi tweak sayesinde fazla repo yazma imkanı veriyordu bu yüklediğim repolardan bazıları boşmuş tek tek kaldırmayı denediğimde diğerlerini güncelleştirdiği için telefon 10-20 dakka bekliyor filza üzerinden dosyalardan silmediğim kaldırmadığım cydia.list kalmadı(sadece içinde repo bulunan dosyalar)bu repoların hepsini nasıl silebilirim
Sürüm ; 12.2
Jailbreak ; unc0ver
Not ; Reinstall Cydia ve Clear cacheyi denedim olmadı iCleanerde denedim

İyi geceler, hiç uğraşmadan unc0ver ayarlardan restore rootfs sekmesini açın ve restore yapın.
Tweaklarınız ve cydia sıfırlanır.

Merhaba ben iphone 6 ma unc0ver jailbreak kurdum ve birkaç tane tweak kurdum.Ancak en son bi tane daha kurarken springboard hata verdi ve telefon güvenli moda geçti telefonu sıfırdan kapatıp açtım ve jailbreak tweakleri yoktu şuanda cydia ve uygulamalara giremiyorum yardımcı olun lütfen.

Merhaba ben iphone 6 ma unc0ver jailbreak kurdum ve birkaç tane tweak kurdum.Ancak en son bi tane daha kurarken springboard hata verdi ve telefon güvenli moda geçti telefonu sıfırdan kapatıp açtım ve jailbreak tweakleri yoktu şuanda cydia ve uygulamalara giremiyorum yardımcı olun lütfen.

Tekrar jb yapmanız gerek.
Jb yaptığınızda safe mode girerse cihaz cydia dan son yüklediğiniz tweakı kaldırın.

Merhaba afkadaşlar,
Kaddeşim yeni telefon aldı ve sürümü (11.0.1)JB için uygun olduğu için JB yaptım,ancak şarz bitince tekrar ipaya tıklshınca alttaki resimdeki gi hata veriyor,ipa yı sildim yeniden yükledim(silze den),ayarlardan güven diyoruz ama nedense JB olmuyor,bir iki seferdir de reboot yaptım
Nerede hata yapıyorum,
Saygılar

Ekli dosyalar

• 7512995C-DB3E-41A0-BBF9-B78DEDB947B6.jpeg
    7512995C-DB3E-41A0-BBF9-B78DEDB947B6.jpeg
    68.1 KB · Görüntüleme: 17
Evet ,zaten uçak modunda JB yapmaya çalışıyotum,sm sonuç aynı ....

Paylaştığınız resimde hücresel açık.
Cihazı kapatıp açın 5 dk bekleyin ve tekrar deneyin. Aynı hatayı verirse uncover ayarlardan restorerootfs sekmesini açın restore yapın ve tekrar jb yapmayı deneyin.
Yine sonuç alamazsanız, Unc0ver ipa yı cydia impactor ile yükleyin tekrar deneyin.

Son düzenleme:
Paylaştığınız resimde hücresel açık.
Cihazı kapatıp açın 5 dk bekleyin ve tekrar deneyin. Aynı hatayı verirse uncover ayarlardan restorerootfs sekmesini açın restore yapın ve tekrar jb yapmayı deneyin.
Yine sonuç alamazsanız, Unc0ver ipa yı cydia impactor ile yükleyin tekrar deneyin.
Olumsuz veya olumlu yarın buradan cevap yazarım

Beyler Günaydın
unc0ver jailbreak kullanıyordum Sileoyu denemek için chimeraya geçecektim
RootFS işlemlerini hallettim cydiayı kaldırdım vesaire
cydia impactordan chimerayı atıp yükleme işlemi sırasında
libswift arm64 adlı paketi yüklerken cydia impactor otomatik kapatıp hiçbir hata vb vermiyor
bu sıkıntıyı nasıl halledebiliriz
Sürümüm : İOS 12.2
Ek Not : Hiçbir Şekilde Sertifika Uygulamada Telefona gelmiyor

Selamun aleyküm hayırlı haftalar herkese... benim sorunum bazı uygulamalara girerken telefon kendini yeniden başlatıyor yeniden jailbreak yapmak zorunda kalıyorum ... genellikle alışveriş siteleri böyle yapıyor... acaba uncovere mi geçsem ... cihaz x 12.2 Chimera 1.2.7

Şarj durumu nedir hocam uncoverde?

Yani dürüt olmak gerekirse chimera şarj konusunda daha iyi gibi görünüyor ama kesinlikle büyük bir fark yok hissetmezsin bile. Bunun dışında chimera hala sorun çıkarıyor bunlarla uğraşmak yerine uncover kullan

Dün gece iki güncelleme geldi sileo ya 1.2.6 ve 1.2.7 değişen bazen sileo uygulamasından atma sorunu hala düzeltilemedi

unc0ver son sürüm ipa yüklü, jailbreak aktif, ios sürümü 11.3.1 iphone 5s. Videoda göstermeye çalıştım.
Not: Reinstall cydia seçeneğini de çok denedim unc0ver ayarlarından bir türlü olmadı

Son düzenleme:
unc0ver son sürüm ipa yüklü, jailbreak aktif, ios sürümü 11.3.1 iphone 5s. Videoda göstermeye çalıştım.
Not: Reinstall cydia seçeneğini de çok denedim unc0ver ayarlarından bir türlü olmadı

Uncover ipa yı cydia impactor ile yükleyip jb yapın.

Mrblar. Telefonumda jb var bugün iki atm bankasından para çekemedim. Jb yi nasıl tamamen kaldırabilirm.

Geri