Neler yeni

Çözüldü unc0ver Jailbreak bootloop hatası

mdncer

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar ios 12.1 ile jailbreakli cihaza güncel olmayan bir tweak yükledim, elmada kaldı. Ne yaparsam ios güncellemeden düzeltirim ?

Cihaz: iPhone 7

18.04.2019 17:51 Edit: Ne kadar yöntem denediysem olmadı, cihazı 12.2 ye güncelliyorum. Yardımcı olan herkese teşekkürler

Son düzenleme:
Hangi cihazı kullanıyorsanız ona göre cihazı güç+power veya güç+ses le tekrar başlatmayı deneyin daha sonra açılırsa cihaz uncoverdan tweakleri deaktif edip öyle jailbreak yapın. Sonra cydiadan yüklediğiniz tweaki kaldırabilirsiniz.

Ozaman reiboot kullanarak cihazı recovery moda almayo deneyin daha sonra tekrar çıkarın araçla.

ben aynı durumdayım elmada kaldı hiç bi şekilde düzelmiyor... APPSYCN UNFİNED yükleyince oldu napmam lazım jbliyli beta sürümünde?
[automerge]1555579907[/automerge]
shsh kaydını aldıysan futurerestore dene
hocam merhaba ben ne yapmalıyım sizce yukarıda belirttim

Son düzenleme:
Hard Reset dediğiniz, iphone 7 için güç + ses kısma tuşuna 5-10 sn basmaksa evet ama açılmıyor :(
evet...peki telefonu güç tuşundan kapatınca elma kaybolup sonra güç tuşuna basınca tekrar geliyor mu...yoksa elma hep duruyor mu???

evet...peki telefonu güç tuşundan kapatınca elma kaybolup sonra güç tuşuna basınca tekrar geliyor mu...yoksa elma hep duruyor mu???
Güç tuşundan kapatamıyorum, elma sürekli duruyor. Sadece güç + ses açma + home tuşu ile kapatabiliyorum

Güç tuşundan kapatamıyorum, elma sürekli duruyor. Sadece güç + ses açma + home tuşu ile kapatabiliyorum
arkadaşım geçmiş olsun ,en son benimde öyle olmuştu ve jb yi kaybetmiştim gerçi birazda aceleciliğimden oldu, daha dün yine benzer bir durumda kaldım sağ olsun arkadaşlar hemen imdadıma yetiştiler . inan burda gerçekten işinin uzmanı ve en önemli gerçekçi yanları yardımdan sıkılmıyorlar kaçmıyorlar işlerini yada hobilerini laf olsun diye değil gerçekten severek hakkını vererek yapan arkadaşlar var,inşaALLAH kurtarırsın

arkadaşım geçmiş olsun ,en son benimde öyle olmuştu ve jb yi kaybetmiştim gerçi birazda aceleciliğimden oldu, daha dün yine benzer bir durumda kaldım sağ olsun arkadaşlar hemen imdadıma yetiştiler . inan burda gerçekten işinin uzmanı ve en önemli gerçekçi yanları yardımdan sıkılmıyorlar kaçmıyorlar işlerini yada hobilerini laf olsun diye değil gerçekten severek hakkını vererek yapan arkadaşlar var,inşaALLAH kurtarırsın
Çok teşekkür ederim, sağolsun arkadaşlar sanki kendi işleriymiş gibi özenliler. Ben 3 gündür telefonumu kullanmıyorum. Bugün çözeriz inşallah

Bu arada siz probleminizi nasıl çözdünüz ?

Az önce denedim, başka bir telefonla aradığımda telefon çalıyor (hat düşüyor) ama benim telefonumda herhangi bir haraket yok, ses ve titreme gibi
şimdi şöyle birsey yapalım...hardreset yap telefonu fakat elma gelince elini çekme hardreset devam etsin elma 2 defa gelip kayboldugunda 3.defa geldiginde elini birak ve sonra güç tuşuna bas....bak bakalım telefon ne tepki vericek....

Telefon tamamen kapalı halde hard reset yaptığımda elma logosu 2 defa geliyor, 2. elma gelmeden siyah bir ekranda kalıyor. 2defa hard reset atıp sadece güç tuşuna bastığımda ise herhangi bir tepki alamadım

Telefon tamamen kapalı halde hard reset yaptığımda elma logosu 2 defa geliyor, 2. elma gelmeden siyah bir ekranda kalıyor. 2defa hard reset atıp sadece güç tuşuna bastığımda ise herhangi bir tepki alamadım
bak söyle hard reset yap elin öyle kalsın..elma 2 defa gelip kaybolsun...3.defa geldıgınde iki elinide bırak sonra güç tuşuna bas ve bırak...böyle bir dene....

bak söyle hard reset yap elin öyle kalsın..elma 2 defa gelip kaybolsun...3.defa geldıgınde iki elinide bırak sonra güç tuşuna bas ve bırak...böyle bir dene....
Elma üçüncü defa gelmiyor, iki elma görünüyor 3. gelmeden siyah ekranda kalıyor.

2 defa hard reset yaptım, ikinci elma göründüğünde tüm tuşlardan elimi çekip power a basıp çektim fakat hala daha elmadayız :(

Geri