Neler yeni

Çözüldü unc0ver Jailbreak bootloop hatası

Elma üçüncü defa gelmiyor, iki elma görünüyor 3. gelmeden siyah ekranda kalıyor.

2 defa hard reset yaptım, ikinci elma göründüğünde tüm tuşlardan elimi çekip power a basıp çektim fakat hala daha elmadayız :(
son gönderigim videoyu boşver ı phone x içinmiş...gözden kaçırmısım kusura bakma..

Çok teşekkür ederim, sağolsun arkadaşlar sanki kendi işleriymiş gibi özenliler. Ben 3 gündür telefonumu kullanmıyorum. Bugün çözeriz inşallah

Bu arada siz probleminizi nasıl çözdünüz ?
aslında benim yakalandığım sorunun çözümü basitmiş.ben dediğim gibi aceleciliğim ve kendi başıma çözmeye kalkmamla buralara kadar geldi, ha sonunda çözüldümü sağolsun arkadaşların sayesinde çözüldü fazladan uğraş ve uykusuzluğa sebep oldu.ama jb sizde olmuyo be kardeşim.bu seferkide anti revoke diye bir tweak var unc0ver ın limit sınırını kaldırıyormuş.dedim bi deneyelim bakalım neymiş, allahtan respringde kalma hatası verdi,reboot ta açılıyordu.sonra unc0ver profil gitti açılmadı sonra bi türlü yükleyemeyince elektrayı yükledim,bu defada cydia da her şey silindi yabancı dil oldu.ne bir repo nede tweak yükleyip silebiliyordum.bu değerli arkadaşlarların yardımlarıyla en son gece 12 yi geçiyordu ve bir çok denemeyi yaptık ilerleme kaydettik en son gece 3 te unc0ver ı yüklememle nasıl böyle bişeyin olduğuna hala inanamadığım olay cydia da her şey eski haline geldi bütün repolar tweakler yaklaşık 130 tane falan hepsi geri geldi.şuan bile hala uygulama yüklüyorum. burdan emeği tekrar geçen @uydufly ve @srdgny arkadaşlara çok teşekkür ediyorum

son gönderigim videoyu boşver ı phone x içinmiş...gözden kaçırmısım kusura bakma..
Videoyu izledim fakat, itunes güncelleştirme yapmadan kurtarma yapmayacağını söylüyor :( shsh kaydım da yok :( JB kaybetmek istemiyorum :(

Videoyu izledim fakat, itunes güncelleştirme yapmadan kurtarma yapmayacağını söylüyor :( shsh kaydım da yok :( JB kaybetmek istemiyorum :(
ok zaten bende sonradan fark edip mesajı sildim kardeşim.o videoyu boş ver...ama senin durum biraz zor görünüyor kardeşim..shsh kaydın varmıydı bulundugun sürüme veya daha alt sürümlere...?

ok zaten bende sonradan fark edip mesajı sildim kardeşim.o videoyu boş ver...ama senin durum biraz zor görünüyor kardeşim..shsh kaydın varmıydı bulundugun sürüme veya daha alt sürümlere...?
Daha önce hiç shsh kaydı almadım, ne olduğunu da bilmiyorum açıkcası. Başkasının kaydını kullanabiliyor muyum ?

Daha önce hiç shsh kaydı almadım, ne olduğunu da bilmiyorum açıkcası. Başkasının kaydını kullanabiliyor muyum ?
o olmaz senin cihaza özel birsey o....valla 2 saattir pc den araştırıyorum bende acaba bir yerden bir yol bulurmuyuz diye ama bulduklarımda olmadı malesef....shsh kaydın yoksa eger biraz zor sanırım....

o olmaz senin cihaza özel birsey o....valla 2 saattir pc den araştırıyorum bende acaba bir yerden bir yol bulurmuyuz diye ama bulduklarımda olmadı malesef....shsh kaydın yoksa eger biraz zor sanırım....
Çok teşekkürler uğraşların için, peki donanımsal olarak kurtarma şansımız var mı ? Yani bir parça değişir içindeki falan gibi ?

Çok teşekkürler uğraşların için, peki donanımsal olarak kurtarma şansımız var mı ? Yani bir parça değişir içindeki falan gibi ?
🙂🙂 jb için soruyorsan olmaz o....birde son birsey dene bakalım..telefon oylece elma logosunda kalsın şarjı bitene kadar şarjı bitince güç tuşundan açmayı dene bakalım ne olacak...biraz uzun sürecek ama denemek istersen diye söyledim....

🙂🙂 jb için soruyorsan olmaz o....birde son birsey dene bakalım..telefon oylece elma logosunda kalsın şarjı bitene kadar şarjı bitince güç tuşundan açmayı dene bakalım ne olacak...biraz uzun sürecek ama denemek istersen diye söyledim....
Denenebilir bir çözüm ama 1 haftaya şarjının biteceğini sanmıyorum :) Şarjım doluydu :)

telefonda jb, ps3 te yazılımla sayısızca oyun oynama ve uydu cihazlarıyla card sharing tv keyfi yaşayan bir hasta olarak kısıtlı imkanlarla elinden geleni yapıpta sonuç olarak restore ile güncel yazılıma geçmenin acısını yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum ,ben jb yi kaybettiğimde şöyle bir kaç ay kendime gelemiyorum

telefonda jb, ps3 te yazılımla sayısızca oyun oynama ve uydu cihazlarıyla card sharing tv keyfi yaşayan bir hasta olarak kısıtlı imkanlarla elinden geleni yapıpta sonuç olarak restore ile güncel yazılıma geçmenin acısını yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum ,ben jb yi kaybettiğimde şöyle bir kaç ay kendime gelemiyorum
O kadar da hevesliydim ki halbuki, ne tweakler ne uygulamalar yüklemiştim. Acımı paylaştığın için sağol kankam :(

Geri