unc0ver vfs mptcp ayrı ayrı yok tek uygulama içinde tüm exploitler var ayarlar seçeneğinde seçecen uygulama içinde varbakıyorum her yere fakat hep vps olan var kimse yardım etmeyecek mi
unc0ver vfs mptcp ayrı ayrı yok tek uygulama içinde tüm exploitler var ayarlar seçeneğinde seçecen uygulama içinde var
geliştirici hesabın yoksa olmazTamam da mp yazan yerler hep kapalı sadece el yazan yer açık
geliştirici hesabın yoksa olmaz
Daha önce geliştirici hesabım olmadığı halde MP açık olduğu sürümlerle karşılaşmıştımgeliştirici hesabın yoksa olmaz
O hesap nasıl alınıyor artı tüm yerlerin açık olduğu ipa ne kadarsa nerden alınıyor buraya bağış yaptım bağış yapanlar sonra ayrı değerlendirilecek denil di bügün bağış yap ipa sana gönderelim denildi bağış yaptığımı söyleyince de YÖK ipa 100 tl iyiymiş kardeş senin bildiğin bir yer varsa bana adresini ve nasıl yapıldığını yazarsan sevinirim
O hesap nasıl alınıyor artı tüm yerlerin açık olduğu ipa ne kadarsa nerden alınıyor buraya bağış yaptım bağış yapanlar sonra ayrı değerlendirilecek denil di bügün bağış yap ipa sana gönderelim denildi bağış yaptığımı söyleyince de YÖK ipa 100 tl iyiymiş kardeş senin bildiğin bir yer varsa bana adresini ve nasıl yapıldığını yazarsan sevinirim
geliştirici hesabıyla açık halde vermiştir biri yada tweakbox gibi yerlerden yüklemişşindir. Yoksa normal şartlarda uygulama geliştirici profilini algılamazsa aktif halde olmaz gri renkte olurDaha önce geliştirici hesabım olmadığı halde MP açık olduğu sürümlerle karşılaşmıştım