Neler yeni

unc0ver ipa yardım

geliştirici hesabın yoksa olmaz

O hesap nasıl alınıyor artı tüm yerlerin açık olduğu ipa ne kadarsa nerden alınıyor buraya bağış yaptım bağış yapanlar sonra ayrı değerlendirilecek denil di bügün bağış yap ipa sana gönderelim denildi bağış yaptığımı söyleyince de YÖK ipa 100 tl iyiymiş kardeş senin bildiğin bir yer varsa bana adresini ve nasıl yapıldığını yazarsan sevinirim

O hesap nasıl alınıyor artı tüm yerlerin açık olduğu ipa ne kadarsa nerden alınıyor buraya bağış yaptım bağış yapanlar sonra ayrı değerlendirilecek denil di bügün bağış yap ipa sana gönderelim denildi bağış yaptığımı söyleyince de YÖK ipa 100 tl iyiymiş kardeş senin bildiğin bir yer varsa bana adresini ve nasıl yapıldığını yazarsan sevinirim

Benim anlamadığım Unc0ver son çıkan sürümünü niye kullanmıyorsun ki ??

Geliştirici Hesabı hakkında konuşulmuştur o zaman..

Daha önce geliştirici hesabım olmadığı halde MP açık olduğu sürümlerle karşılaşmıştım
geliştirici hesabıyla açık halde vermiştir biri yada tweakbox gibi yerlerden yüklemişşindir. Yoksa normal şartlarda uygulama geliştirici profilini algılamazsa aktif halde olmaz gri renkte olur

Geri