Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Galiba dediğiniz gibi kurulu olanların çoğu kırmızı renkte bunu nasıl hallederim veya önemli bir şey mi ?

Bence acele etme yetkili bir arkadaş görürse yardımcı olacaktır. Senin durum karışık. Yanlış yönlendirmek istemem.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ios 12 jb ilk çıktıktan tam 10 gün sonra 4k lar için çıktığına göre bir bu kadar süre daha da biz a12'ciler bekleyecek gibiyiz.

Şimdi ben ip6 ya jailbreak yaptım ama restart atınca jb gidiyomuş nasıl yapıcaz res attım tweakları tekrar yüklemiyom

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şimdi ben ip6 ya jailbreak yaptım ama restart atınca jb gidiyomuş nasıl yapıcaz res attım tweakları tekrar yüklemiyom

Ben de 5s e jailbreak yaptım ve cydia geldi içine girdim herşey normaldi fakat telefonu kapatıp açtım şimdi cydia'ya girmiyor kendi kendine atıyor.

uncover uygulamasına girip tekrar jailbreak yapmanız gerekli her restartda jailbreak gider tekrardan yapmanız gereklidir.

İphone 5s jailbreak işlemi tamamdır👍 8 sene sonra tekrar jailbreakli kullanıma merhaba diyorum.
Sırf carplay içn bekledim,aracı alalı 3 sene oldu.Aldığım günden beri özgür bir şekilde araç ekranını nasıl kullanırımın hayalini kuruyordum, Kasım ayında ekşi’de gezinirken ngxplay ve carbridge çözümünün 1 senedir jailbreak ile kullanıldığını öğrendiğim anda bir aydınlanma geldi.
Ios 12 jailbreak beklemeye başladım ve 4 ay sonrasında gün bugündür.
Şimdilik gecikmeli ve kare atlamalı ngxplay ile araçta tv keyfi (tabi gözümü yoldan ayırmadan)
Artık gözümüz kulağımız carbridge güncellemesinde,bekliyoruz efendim.

İos 12 için cydia içinde güncel ios12 de çalışan tweak leri görmek için bir kısayol varmıdır hepsine tek tekmi bakıcaz bilgisi olan ?

@murat dikkatine,

03/04/2019 - v3.0.0~b41 was released for public testing with the following changes:
  • Add the machswap exploit by with 95% success rate for all 4K devices on iOS 11.0-12.1.2
  • Remove the v1ntex and v3ntex exploits
  • Update jailbreak-resources to fix a faulty kernel patch
A7-A8 Çipli (iPhone 5S, iPhone6, iPhone 6+) telefon kullanan arkadaşlar;
yeni çıkan b41 güncellemesi ile hata almadan, restart yapmadan sorunsuzca jailbreak yapabilirsiniz.
Aşağıdaki linkten ipa dosyasını indirebilirsiniz.

@murat dikkatine,

03/04/2019 - v3.0.0~b41 was released for public testing with the following changes:
  • Add the machswap exploit by with 95% success rate for all 4K devices on iOS 11.0-12.1.2
  • Remove the v1ntex and v3ntex exploits
  • Update jailbreak-resources to fix a faulty kernel patch
A7-A8 Çipli (iPhone 5S, iPhone6, iPhone 6+) telefon kullanan arkadaşlar;
yeni çıkan b41 güncellemesi ile hata almadan, restart yapmadan sorunsuzca jailbreak yapabilirsiniz.
Aşağıdaki linkten ipa dosyasını indirebilirsiniz.
Teşekkürler :)

Beta 41’in 4K cihazlarda başarı oranı %95’lere kadar çıkarıldı. Sorun yaşayanlar deneyebilir Ipa linki konuya eklendi

şu anda b40 yüklü, sorunsuz ve tweakler kurulu b41 güncellemesini almak gerekli midir gerekliyse herhangi bir problemle karşılaşmamak için işlemi nasıl yapmalıyım?
edit: ayrıca b40 yüklerken impactor ile yüklemiştim.

şu anda b40 yüklü, sorunsuz ve tweakler kurulu b41 güncellemesini almak gerekli midir gerekliyse herhangi bir problemle karşılaşmamak için işlemi nasıl yapmalıyım?

Şimdi b41 impactor ile kurdum, tek tıklama 15 saniyede sorunsuz kuruldu, bence b41 geçin, daha stabil. Öncekini gece defalarca uğraşarak zor kurmuştum..

Ayarlardan profili silip tekrar b41 kurun aynı şekilde..

bana yardım edebilecek biri varmı 😔 apple store bağlanmıyor ip7+ 12.1.1 beta unc0ver jailbreak ? 12.1.1 beta hala geçerlimi !

Ekli dosyalar

• 190EB0B3-EE34-4827-A511-BF9A6DF62794.png
    190EB0B3-EE34-4827-A511-BF9A6DF62794.png
    168.2 KB · Görüntüleme: 20
Geri