Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

iphone 5s 9.0.1deyim. 12.1.1 ve 12.1.2 shsh kayıtlarım var. Bu versiyonlara geçiş yapabilir miyim? Teşeklürler...

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
İphone 6 uncover ile az önce başarılı cydia kuruldu jailbrrak ok :))) tweaklar nerde biri beni ışınlarmı :)

Bu ne demek simdi benim jb 4 gün sonra bitecek mi ??

Ekli dosyalar

• EDBC0FF4-A3C5-4911-9ECD-E10427C6769E.png
    EDBC0FF4-A3C5-4911-9ECD-E10427C6769E.png
    1.6 MB · Görüntüleme: 41
Merhaba. 12.1.1 (16c50) sürümü olan iPad mini 2 WiFi tabletim var. Jailbreak olur mu. Olursa nereden ve nasıl kuracağım hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

arkadaşlar ne yaptıysam olmadı jailbreak butonuna basar basmaz adım 2 de reboot oluyor yardımcı olabilecek varmı (ip6)

hücresel veri ile denedim 27. adıma kadar geldim bootstrap succesfull yazdı reboot oldu ama durum aynı

Ben wifi hücresel ikisiylede denedim, uçak modu açık kapalı iki şekilde defalarca denedim olmuyor. Beklemedeyim sorunları araştırıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

arkadaşlar ne yaptıysam olmadı jailbreak butonuna basar basmaz adım 2 de reboot oluyor yardımcı olabilecek varmı (ip6)

Bendede durum aynı

hücresel veri ile denedim 27. adıma kadar geldim bootstrap succesfull yazdı reboot oldu ama durum aynı

Ben wifi hücresel ikisiylede denedim, uçak modu açık kapalı iki şekilde defalarca denedim olmuyor. Beklemedeyim sorunları araştırıyorum.

Arkadaşlar internetimiz bağlı olmasın biz az önce iPhone 6 cihaza internet bağlantısı olmadan Uçak Modu’na alıp yaptık

1. adımda kapandı açıldı
  2. da kapandı açıldı
27 de kapandı açıldı
38 de kapanıp açıldı cydia geldi

Telefon açılıp kapandıktan sonra uygulamaya girip tekrar jailbreak e tıklayın

Arkadaşlar internetimiz bağlı olmasın biz az önce iPhone 6 cihaza internet bağlantısı olmadan Uçak Modu’na alıp yaptık

1. adımda kapandı açıldı
  2. da kapandı açıldı
27 de kapandı açıldı

Deniyorum hemen

1. adımda kapandı açıldı
  2. da kapandı açıldı
27 de kapandı açıldı

Yok hocam en son şurda kalıyor, sanki başka bir sıkıntı var, 5-6 kez denedim, bu arada ben impactor ile değil pc'siz yükledim
1c6553a120b532dbafefb966763b8756.jpg

uçak modu kilit touch id hatta siriyi bile kapattım ve b40 ile şıp diye iphone6 JB oldu

Tekrar deniyorum, hücresel de denedim 27 de kaldı uzun süre, şimdi uncover hiç açılmıyor, tıklayınca donuyor. Silip tekrar yükleyeceğim

Hücresel de WiFi de kapat eğer denemediysen bir de öyle dene

Hücresel de WiFi de kapat eğer denemediysen bir de öyle dene

Hocam gerçekten teşekkür ederim, ayrılmadın yazdın. Oldu sayende, uçak moduna alıp touch id kapattım-wifi hücresel kapattım, ekran zaman aşımını asla yaptım denedim. 1. De yüzde 2 de kapandı, ikincide 27 ve üçüncü denemede kurdu ve cydia geldi, açtım sorun yok.. Teşekkür ederim yardımın için

Hocam gerçekten teşekkür ederim, ayrılmadın yazdın. Oldu sayende, uçak moduna alıp touch id kapattım-wifi hücresel kapattım, ekran zaman aşımını asla yaptım denedim. 1. De yüzde 2 de kapandı, ikincide 27 ve üçüncü denemede kurdu ve cydia geldi, açtım sorun yok.. Teşekkür ederim yardımın için

Estağfirullah hallolduysa çok sevindim gülerek kullanın ve uyumsuz şeyler yüklememeye çalışın

Hayırlı olsun

Arkadaşlar bende sorun yaşadım 5s te nolur ne olmaz imzalar açık diyerek dfu ya alıp sıfırladım şimdi yükleyip deniyeceğim.
6s te cihazı kapatıp açıtığımda sıkıntısız tek seferde jailbreak yapabiliyorum. Acaba 5s te de aynı şekilde kullanabilecekmiyim. yoksa 6 ve 5s ler için farklı bi durum mu söz konusu. Böyle tekrar tekrar deneyecekmiyiz:(

Eski 10.3.3 g0blin i hatırlattı :( Galiba uğraştıracak tekrar tekrar..

tahmin ettiğim gibi çıktı. Arkadaşlar Adım adım yazıyorum. Dfu ile sıfırladım icloud hesabı girilmedi. sadece wifiye uncover ı doğrulamak için girdim. Güncellemeler kapalı.Uçak modunda siri kapalı.Parola yok. Yüzde 2 de reset atıyor telefon sürekli uncover ayarlarıyla hiç oynamadım.failed to exploit kernel_task unc0ver hatası alıyorum sürekli.

Son düzenleme:
60bdb73bd01a5575581a5052d6db0821.jpg

Arkadaşlar cydia geldi ama böyle bişey çıktı ve en üstte exit safe mode yazıyor nasıl çıkabilirim safe mode dan

F€D£R@L

2 oluyo resipring atıyo olmuyo jailbreak nsl yapıcam?

Geri