Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Dün umutsuzken bugün halay çekiyorum. Güzelce bir sövdük de dayanamadı güncelledi Substrate’i. Helal olsun. 10 seneyi aşkın süredir tanıyorum bu adamı eskiden çok severdim t-short’e baskı bile yaptırmıştım bu adamı. Sonraları işte sevmemeye başladım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dün umutsuzken bugün halay çekiyorum. Güzelce bir sövdük de dayanamadı güncelledi Substrate’i. Helal olsun. 10 seneyi aşkın süredir tanıyorum bu adamı eskiden çok severdim t-short’e baskı bile yaptırmıştım bu adamı. Sonraları işte sevmemeye başladım.

Dur bakalım hemen sevinme sence ne zaman verecek

Dur bakalım hemen sevinme sence ne zaman verecek

En geç yarın gelir. Zaten Cydia olmayan sürümlerde sıkıntı yok. Cydiayı ekler 1-2 tweak test eder yayınlar.

Artık su xsmax için guzel haberi de versen keşke kaç senedir jb yapmıyorum valla çok özledim jbli kullanmayı :)

1 haftadan önce çıkmaz malesef

b37 yüklü bende cydia desteği yok biliyorsunuz b40 çıktığı zaman appi silip impactorden b40'ı mı yüklemek lazım?

Kimse üstüne alınmasın fakat jailbreak için çalışan developerların çoğu jailbreak kitlesindeki kanser kitle yüzünden bu işten soğuyorlar.Adamlar sizden bir şey talep etmiyorlar ve çıkarmak zorunda da değiller.Bu sebeple sürekli şikayet etmenin hatta jailbreak ile uğraşan insanları suçlamanın hiçbir anlamı yok.

6 saat önce bir pull request yapılmış. Bu gece çıkar gibi ne diyorsunuz.

Ekli dosyalar

• 06F3D072-4EB8-4AF8-89BA-96FCD22C10CF.png
    06F3D072-4EB8-4AF8-89BA-96FCD22C10CF.png
    96.9 KB · Görüntüleme: 42
%99.99 sabah 9 dan önce yayınlanacak
[automerge]1551717744[/automerge]
%99.99 sabah 9 dan önce yayınlanacak

Kullanan deneyen var. XerusDesign JB yapmış 5S’e.
8e2641627a3b84a1e978fcd32a3330ea.jpg
8d4a33b46cb4e416c231c0e6981a3189.jpg
(İPhone 6,2 5S anlamına geliyor)

Acaba yeni başlık mı açılsa 4K cihazlar için biz sabırsızlananlar duramayanlar ordan yazarız

biri de xs xsmax lar için başlık açsın da bu başlığı gereksiz işgal etmeyelim :) azınlıkta kalmışız gibi hissediyorum ya la

Geri