reinstall cydia . sekmesini aktif edip tekrar deneyin.birde cydia kaldırmamız felan gereklimi reboot dan sonra abi tekrar kurmak için hala atıyor anlamış değilim yada kompla nasıl kalkar ki tekrar kurayım
reinstall cydia . sekmesini aktif edip tekrar deneyin.birde cydia kaldırmamız felan gereklimi reboot dan sonra abi tekrar kurmak için hala atıyor anlamış değilim yada kompla nasıl kalkar ki tekrar kurayım
beta 3 kapanmadıysa itunes ile geçme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
malesef 6s ve sonrası, birde A12 olmayacak şekilde cihazları kapsıyor.
teşekkür ederim abi halletteim sağolunreinstall cydia . sekmesini aktif edip tekrar deneyin.
Peki a12 destekleme ihtimali varmı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İPHONE 6S SONUNDA JAİLBREAK OLDU BU SEMİ-TETHERED DİMİ?
11.4.1 den 12 beta 3 e geçmek mantıklı mı malum 12 nin ilklerinden hata doludur şimdi o sürüm
SHSH kayıtlarınız varsa kayıt bulunan sürüme geçebilirsiniz.
JailbreakTR
12.1.1 beta 3’e geçmek isterseniz acele edin. Çok sıkıntılı kullanılmaz diyeni görmedim henüz.malesef üstadım ya 12.1.2 shsh alınacak zamanda almadım şimdi 11 de kaldık... 11.4.1 shsh kaydım var yalnızca.
12.1.1 beta 3’e geçmek isterseniz acele edin. Çok sıkıntılı kullanılmaz diyeni görmedim henüz.
reset atılsınmı diyor cydia gelmiyor wifi vs hepsi kapalı herzamanki gibi uçakmodunda![]()
arkadaşlar ben ne yapabilirim şuanda 6s plus 12.1.4 var... nasıl bu jb ye sahip olabilirim 12.1.1b3 e nasıl geçebilirim? bana yardımcı olurmusunuz lütfen...
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
linki güncelleme şansınız var mı acaba ?Link
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
linki güncelleme şansınız var mı acaba ?
Güncellenen ipa aşağıdaki gibilinki güncelleme şansınız var mı acaba ?